Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(271)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(271)
    • 5 Star(261)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/10/2020

    Fajna ładowarka, kompaktowa. Pamięta ostatni tryb pracy (wybrana chemia i prąd), jeśli po prostu wybierzesz i nie uruchomisz, to nie pamięta. Wskaźnik nie działa w trakcie ładowania, tylko pokazuje poziom w %, wygodnie. Minus wlotu XT60 byłby idealny. Ale przeciąłem rodzimy kabel Huaveev na 5A i zalutowałem złącze XT60, planuję moc z ładowania laptopa - testowany, bierze 65W (18,5V × 3,5A). Nie mam bloków QC i PD, wypróbowanych z Huawei 40W (10V × 4A, od p30pro), i PD60 negocjowane z nim na 12V × 2A:) (brak takiego trybu nie jest zapisane na jednostce Huawei). Przetnę kabel z laptopa, w miejscach nacięcia położę XT60, a laptop zadziała i ładowarka. Jeśli ktoś przetnie kabel Huawei, to ostatnie zdjęcie z paragonem. Czerwony łączy się ze sobą (), warkocz łączy przezroczysta jasnoszara (-) nie należy mylić - jest grubszy niż białe dane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2020

    Ta ładowarka będzie działać z niemal każdym zasilaczem USB-C, ale mam najlepsze wyniki używając adapterów/banków mocy obsługujących USB-C Power Delivery. To świetna ładowarka i z odpowiednim źródłem zasilania, świetna ładowarka do ładowania równoległego! Zobacz moją pełną recenzję na kanale YouTube „Jaskinia RC", poniżej znajduje się streszczenie: Oto, co kocham w PD60: ➤ wejście USB-C, więc możesz używać ogólnych adapterów mocy, powerbanków i ładowarek samochodów. ⚠️ Unikaj starszych/standardowych adapterów/silników 5v 1amp - dla najlepszych wyników, dla nas coś z funkcją zasilania lub Quick Charge. ➤ Wysoka pojemność ładowania, do 6 amperów - świetna do równoległego ładowania w ruchu, o ile źródło zasilania może zapewnić amperaż! ➤ Obsługuje różne chemie baterii ➤ Łatwy w użyciu, interfejs w stylu ISDT. ➤ Duża jakość budowy typowa dla ISDT ➤ Inteligentne zabezpieczenia, takie jak nieprawidłowe napięcie itp. ➤ Ulepszone oprogramowanie firmowe ➤ tanie!!! Oto wady: ➤ Brak funkcji wyładowywania - nie zastąpi mojej domowej ładowarki ➤ Brak kabla USb-c

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2020

    Nie wiem, dlaczego ludzie myślą o tym tylko jak o ładowarce na bieżąco. W połączeniu z ładowarką 60W PD 3.0 mam nawet równolegle ładowane baterie 3 i 4s w ruchu, jak również w domu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Produkt przybył Szybki, bardzo dobrze zapakowany, teraz tylko do przetestowania, ale myślałem, że przyszedł z kablem zasilającym, potem wkrótce wyślę informację zwrotną. Zdobądź wskazówkę dla sprzedawcy, aby dołączyć przewód zasilający.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Mała ładowarka z lipoHV Life Nimh. Wejście usb-C, najlepiej z adapterem xt60/usb-C. Wewnątrz górnych otworów znajduje się Wielki Heatsink. Bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Bardzo kompaktowa i wygodna przenośna ładowarka do lipo i NiMH. Zalecane w podróży, potrzebne jest źródło 5V 2A, aby działać co najmniej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Dobre ładowanie baterii 4s z Converbanku. Nawet w zimnie. Z moimi 10 000 mAh i 3A, to ładowanie może ładować baterie 3-4 4 1300mAh, ale nie więcej niż 1A

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Ładowarka jest HOT, i HOT - to znaczy Gorąca, gdy jest używana przy pełnej mocy :) Od pozytywnych momentów - wiele cech zestawu rodzajów baterii i mocy do ładowania. Od negatywnej - nie wiem, co mogę powiedzieć, naprawdę nie wiem. Mogę powiedzieć o trudno znaleźć dobrej jakości kabel do ładowania z prawdziwym PDP2.0, bt nie kwestia produkcji ładowarek. Maksimum tego, co chcę, mały dodatek dobrego kabla. Mogę kupić i nie martw się. Mam wiele wygaszeń odnośnie złych ładowarek, a te ładowarki są naprawdę dobre. Dzięki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Data zamówienia - 05.07.2021 Dostarczony - 20.07.2021 Dostarczone w 15 dni w Indiach. Bardzo kompaktowy... łatwy w użyciu... Najlepszy stosunek do ceny....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2021

    Niewielki wygodny do przenoszenia na drodze, można go podłączyć do zasilania ogniw, nie przewozi baterii w pełnym naładowaniu, 4,20 V, ale około 4,18 / 4,19 z równowagą między 0,5 a 1V

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 738
    • Ft5 228
    • Ft10 465
    • Ft40 300
    • Ft10 570
    • Ft5 077
    • Ft36 944
    • Ft3 692
    • Ft14 899
    • Ft20 010
    • Ft4 738
    • Ft4 061
    • Ft11 173
    • Ft7 448
    • Ft6 432
    • Ft28 446
    • Ft7 448
    • Ft7 787