Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(770)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(770)
    • 5 Star(716)
    • 4 Star(45)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/06/2021

    This is a cool little charger. I wish I had bought it many years ago. Sadly it was no around, since it is rather a new item. I must say the screen is small but very clear, so no issue. The only issue I have it the 3 way click switch. Many time when I try to select, it ends up, menu up or down. Now it comes with no cables, so you will need, XT-60 plugs, to attach to both power and charge battery sides. The item has Male XT-60 on both sides (Power In an Power Out). Lastly, you do get a screen protect sticker. (See Pics).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Dobry rozmiar, łatwe w obsłudze menu i standardowe złącza X60 do zasilania i ładowania baterii. Był również z plastikowym ekranem ochronnym, dobra jakość za pieniądze. Paczka była bez żadnych zabezpieczeń poza plastikową torbą, szkoda, że nie przyszłam z torbą Bobble, by chronić ładowarki podczas wysyłki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Kupiłem 4 z nich, są doskonałe ładowarki i łatwe w obsłudze. Potrzebują zakupu zewnętrznego zasilania, który jednak może zasilać do 8 urządzeń jednocześnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Wszystko działa, przycisk jest uzależniający, jak we wszystkich recenzjach i powiedzieć. Firmware jest ostatnim, aktualizacja nie jest wymagana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Dobra jakość konstrukcji i rozmiar kompakt. Jest z filmem ochronnym. Przyjechała z Hiszpanii i zabrała reklamowane, 2 dni! Uwaga, potrzebuje zasilania, którego nie ma w cenie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Staje się ekranem widmo z długim użytkowaniem, około 3-4 godzin, podczas odsączenia ekranu z baterii przyszedł i wrócił, nie ma innych problemów, to jest najlepsza ładowarka jaką można kupić za te pieniądze, Widziałem nie więcej niż 56 stopni w odpływie baterii, Najlepsza ładowarka i tania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Bardzo tanie dla tego co robi mały ekran, ale użyteczne jest lepsze niż mój imax B6 V2 Może wszystkie informacje, które musisz wiedzieć w tym odporność doskonała do ładowania Balance kupi inne polecam nie można się pomylić w cenie 5 ☆☆☆☆ 4 ISDT

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Ja miałam żółty, ale jest biały. Nie ma problemu otrzymanego w ciągu 16 dni i pakowanie jest niedopuszczalne, ponieważ nie ma gwałcenia bąbelków lub wielki raper niestety nic uszkodzonego 🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Ładna ładowarka na boisku, jest naprawdę kompaktowa. Folia zabezpieczająca wyświetlacz jest w cenie. Trzeba kupować kable i zasilacz oddzielnie, jak widać w opisie. Aby dopasować funkcję ładowarki terenowej, porty XT60 są montowane do zasilania i wyjścia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Ładowanie za swoje pieniądze jest bardzo dobre, mieć wszystkie niezbędne funkcje, potrzebują bp (kto nie wiedział). Wysłany szybko, dotarł dwa tygodnie do MSK.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 318
    • Ft4 314
    • Ft6 049
    • Ft11 642
    • Ft16 021
    • Ft5 695
    • Ft1 761
    • Ft5 337
    • Ft9 256
    • Ft41 930
    • Ft2 134
    • Ft43 086
    • Ft13 591
    • Ft5 695
    • Ft9 833
    • Ft7 443
    • Ft36 688
    • Ft2 772