Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(482)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(482)
    • 5 Star(477)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/09/2018

    Good board with protections, could be better if it would not have balance connectors on side, rawer than on top. And the price =) little lower would be great!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    ISDT SAFE PARALLEL ADAPTER Bardzo wysokiej jakości montaż, można powiedzieć, jakość premium. Kadłub wykonany jest z metalu. Są dwa kable elektryczne o długości około 14 cm, a drugi o długości 15 cm. Zamówiłem dwa takie adaptery na raz, ponieważ jest to konieczne, aby naładować wiele baterii na raz, a główna rzecz jest pusta. Dostawa była długa, ona nie jest szczęśliwa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Bardzo dobry produkt, bardzo ciężki dowód jakości i są bardzo piękne. Bardzo wygodne mogę ładować 4 razy szybciej, jeśli wziąć pod uwagę, że ładuję tylko jedną baterię na raz. Zadowolona

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    superbe paraboard, idéal avec un isdt pro je charge mes lipos par 4 en même temps jamais eu de problèmes à commander sans hésiter.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    /Dzień dobry, Tego się spodziewałem, a teraz sprawdzam ładowarkę, którą kupiłem od tego samego producenta. Jest to idealne uzupełnienie i teoretycznie obsługuje do 40 amperów 🤞🤞🙏😇

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Tablica równoległa jest bardzo dobrze wykonana, w zestawie znajdują się stabilne obudowa, kable przyłączeniowe i kable równoważące. Wszystko jest super!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Podczas ładowania, należy ładować tylko te same lipy, nigdy nie mieszać 3S z 4S. Działa świetnie i można ładować 4 takie same lipy na raz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Jeszcze nie przetestowaliśmy, ale wygląda na solidną i dobrze zbudowaną. Jeśli jest coś złego w tym źle edytuj recenzję, w przeciwnym razie to dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • repise
    IT
    17/12/2020

    Niezbędne rzeczy, aby bezpiecznie naładować dużo liposu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Znakomite ładowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 325
    • Ft72 105
    • Ft10 974
    • Ft4 540
    • Ft13 763
    • Ft25 271
    • Ft1 626
    • Ft16 654
    • Ft2 268
    • Ft3 025
    • Ft45 802
    • Ft11 354
    • Ft2 645
    • Ft13 107
    • Ft11 354
    • Ft23 923
    • Ft35 723
    • Ft88 463