Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(51)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(51)
    • 5 Star(46)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/06/2021

    Bardzo mocna, obszernie wyposażona i elastyczna ładowarka AC/DC 😎 Po kilku dniach testowania wszystkich funkcji, mogę tylko z entuzjazmem powiedzieć „CZĘŚĆ CZĘŚĆ" 👌🏽👍🏽

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Wysoka jakość i ładnie wygląda wielofunkcyjna ładowarka AC / DC. Szybka wysyłka, jednak nie jest dobrze zapakowana. Paczka została uszkodzona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Paczka była trochę uszkodzona. Mniejszy niż SkyRC Q200 i nie ograniczony do 100w na kanał. Ładowanie jest bardzo szybkie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2021

    Dobrze, wszystko działa. Bez wad, szybko dotarł dobrze spakowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Ładowanie w ogóle bardzo silne... hałas jak i D2.. Dostawa 3 tygodnie toru śledzonego do domu. Logistyka (+)..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    I love it

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Wyśmienity produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    top charger

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    W porządku jest przyjechać wcześniej niż myślałem Jakość opakowania jest zbyt niska. Nie było materiału poduszki poza pudełkiem, a był on umieszczony tylko w plastikowej torbie. Dzięki tobie nie ma narożnika pudełka z produktem. Chcę, żebyś zobaczył to trochę bardziej z punktu widzenia użytkownika. Zwłaszcza, że jest to precyzyjna maszyna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Przybył tu za niecałe 2 tygodnie. Naładowałem kilka pierwszych baterii dzisiaj. (2S z 3300 mAh, 2S z 4400 mAh i 3S z 6300 mAh). Działał wspaniale, również w tym samym czasie z 2S/3S na dwóch kanałach. Wentylator jest dość głośny podczas ładowania, ale nie obchodzi mnie to, ponieważ urządzenie działa w piwnicy i tam go nie słyszę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 521
    • Ft34 409
    • Ft5 995
    • Ft2 914
    • Ft20 834
    • Ft3 628
    • Ft10 415
    • Ft7 574
    • Ft9 468
    • Ft16 404