Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(79)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(79)
    • 5 Star(71)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/07/2021

    Paczka była trochę uszkodzona. Mniejszy niż SkyRC Q200 i nie ograniczony do 100w na kanał. Ładowanie jest bardzo szybkie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Ładowanie w ogóle bardzo silne... hałas jak i D2.. Dostawa 3 tygodnie toru śledzonego do domu. Logistyka (+)..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Dobrze przyjęty i szybko dodany, wentylatory są trochę głośne przy ładowaniu nawet na baterii o małej pojemności

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Wyśmienity produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Przedmiot przybył w idealnym stanie i działa zgodnie z planem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    top charger

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    W porządku jest przyjechać wcześniej niż myślałem Jakość opakowania jest zbyt niska. Nie było materiału poduszki poza pudełkiem, a był on umieszczony tylko w plastikowej torbie. Dzięki tobie nie ma narożnika pudełka z produktem. Chcę, żebyś zobaczył to trochę bardziej z punktu widzenia użytkownika. Zwłaszcza, że jest to precyzyjna maszyna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Bardzo mocna, obszernie wyposażona i elastyczna ładowarka AC/DC 😎 Po kilku dniach testowania wszystkich funkcji, mogę tylko z entuzjazmem powiedzieć „CZĘŚĆ CZĘŚĆ" 👌🏽👍🏽

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2021

    Dobrze, wszystko działa. Bez wad, szybko dotarł dobrze spakowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Wysoka jakość i ładnie wygląda wielofunkcyjna ładowarka AC / DC. Szybka wysyłka, jednak nie jest dobrze zapakowana. Paczka została uszkodzona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$38.99
    • US$24.99
    • US$33.48
    • US$28.99
    • US$48.50
    • US$110.39
    • US$26.44
    • US$54.04
    • US$65.82
    • US$27.29