Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/06/2022

    Zdecydowałem dać temu szansę. Mam kilka gadżetów ISDT i zawsze uważam, że działają świetnie, więc zobaczymy co z tym. Typowe opakowanie o wysokiej jakości. Przewód dostarczony do podłączenia odbiornika do odbiornika jest bardzo krótki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2022

    To przybyło szybko. To nowa wersja. Zapakowane wszystkie kable, poza wtyczką. To będzie testowane, aby sprawdzić, czy problemy firmware zostały rozwiązane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2022

    Znakomita jakość ESC. Bardzo dobrze poskładane, a wszystko, czego potrzebujesz w środku, podłączyć do odbiornika i baterii, z wyjątkiem wtyczki akumulatora. Początkowa konfiguracja była łatwa, podobnie jak konfiguracja aplikacji, aby przejść zmiany. Obfitość regulacji w ustawieniach. Nie mogę się doczekać, jak wpłyną na samochód, w którym jest (FTX Mauler/ BGT Rock Hammer) Za tę cenę, nie ma nic, co by się do niego zbliżyło!! Na pewno znowu je kupię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    To powinien być świetny ESC z niesamowitymi funkcjami. Jednak w rzeczywistości oprogramowanie ma jeszcze wiele błędów, mam nadzieję, że IDST wkrótce rozwiąże te problemy. Cena jest niewiarygodna. Dla osób, które kupują wersję bez wtyczek: Będziesz potrzebował serwo kabel, aby podłączyć ESC do odbiornika, nie jest on z nim. Sprawdź moją szczegółową recenzję wideo w sekcji wideo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2022

    Właśnie zainstalowałem ESC70 w moim Redcat II. Łatwy w instalacji, czysty i kompaktowy, Jest wyposażony we wszystko, co niezbędne do instalacji. Wystarczy podać złącze do akumulatora, który będzie potrzebny do lutowania. Zaprogramowałem go używając aplikacji przez Bluetooth. Bardzo łatwy do zaprogramowania. Silnik bardzo dobrze się moduluje. Bardzo łatwo pokonywać przeszkody przy bardzo niskich prędkościach. Należy się przekonać, czy ESC70 jest trwały i niezawodny w perspektywie długoterminowej. Polecam ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2022

    To drugi z tych ESC, które kupiłem, ponieważ są świetne. Łatwy do skonfigurowania i dostosowania w ruchu, za pośrednictwem aplikacji Bluetooth. zdecydowanie zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2022

    Teraz BG sprzedaje również ostatecznie wydaną wersję, a nie wersję prerelease. Oglądaj sekcję video. (pol.).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2022

    This is is the second esc. I received fast. I hope everything to be O.K from the first one after 6 days I cannot used the Bluetooth.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    finally, long awaited

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2022

    no forward ore reversing

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.09
    • US$35.99
    • US$13.99
    • US$7.99
    • US$1.99
    • US$38.99
    • US$8.09
    • US$15.99
    • US$7.09
    • US$13.85