Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(87)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(87)
    • 5 Star(82)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/09/2021

    Najlepszą ładowarką. Przyszedłem z firmware.31 - bez problemów pobrano z oficjalnej strony i zaktualizowane firmware do wersji.34 Nie ma języka rosyjskiego, jest angielski. Techniczny angielski jest dość wystarczający, aby zrozumieć, jak działa to urządzenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Przesyłka trwała około dwóch tygodni. Sklep nadal nie chce bezpiecznie pakować towarów: zwykły pakiet pocztowy + własne opakowanie towarów. Byłem ciekawy, by wymienić poprzednią wersję tej ładowarki, więc porównam je. W nowej wersji producent zachował na zwykłej jednostce zasilania (brak jej) i opakowaniu - teraz pudełko zamiast wiarygodnego, grubej tektury zostało wykonane z gęstego papieru. Usunęli połysk z bocznej powierzchni ładowarki, zastępując go matowym, tanim tworzywem. Może zrobić rysunek teksturowany. Wentylator robi wyraźnie mniej hałasu w pracy. Zastąpienie przycisków mechanicznymi przyciskami i dodanie 2 slotów pod AAA jest wyraźnym plusem. Ale brak programu na PC to nadal gruby minus. Wykresy wyświetlane na ekranie to nic. Ładowarka nadal leży przy pomiarze pojemności. W przypadku AA Laddy 2450, zdobył dodatkowe +100 mAh w porównaniu do SkyRC MC3000. Język rosyjski w interfejsie i brak instrukcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • pdvVIP2
    BY
    24/07/2021

    Dostawa do Mińska około miesiąca, pakiet jest nietknięty, ładowanie jest fajne! Będę się uczył, a potem podzielę się wrażeniami! Sprzedawca jest bardzo wdzięczny za fakt, że wskazał niższą wartość, podatek zapłacony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Przybył do Wielkiej Brytanii w dosłownie 4 dni! Zajebista ładowarka i działa idealnie. Wiele funkcji - ładowanie, wyładowywanie, cykl, analiza i niszczenie. Jedyną negatywną rzeczą jest to, że nie można zmienić prądu w opcji analizy. W przeciwnym razie wszystko działa idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Doskonała ładowarka akumulatorowa, wsparcie dla szerokiej gamy chemii baterii, wsparcie dla szybkiego ładowania, ekran informacyjny i wiele innych korzyści. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Jól néz ki,nagyon minőségi!!👍👍😄.Valóban inteligens tőltő,komoly készülék,még tesztelem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Zarówno PD, jak i QC odpowiadają prawidłowo. W przypadku wymaganej mocy, NIMH może naładować cztery 1,5 A, ale tylko 12W-15W może ją naładować bez problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2021

    いいよ、これ。 21700も充電できる。 物理ボタンになった。 電源落としても、前の設定を覚えていてめんどくさくない。 素晴らしい。 もう一台買います。

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Świetna ładowarka, łatwa w użyciu. Przyleciał do Wielkiej Brytanii w niecały tydzień.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Produkt pasuje do opisu. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 828
    • Ft41 409
    • Ft3 660
    • Ft13 376
    • Ft10 509
    • Ft24 561
    • Ft36 790
    • Ft15 925
    • Ft2 940
    • Ft3 182