Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1629)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • All Star
    • All Star(1629)
    • 5 Star(1587)
    • 4 Star(36)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/04/2019

    Funktioniert super, Bedienung ist auch einfach und logisch. Nur die displayfolie finde ich nicht so gut. Der Aufkleber zum festhalten klebt so fest, daß es beim abziehen die Schutzfolie beschädigt 😑

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Tak precyzyjna, że nie jest tak wygodna w codziennych zadaniach. Chciałem włączyć film, ale nie mogłem z powodu krzywizny. Ekran początkowo w małym царапинках.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Ładny kontroler baterii/wyważarka. Jest dokładna i działa zgodnie z przeznaczeniem. Nie wiem, czy użyję innych funkcji... Jeśli ktoś zastanawia się, dlaczego aktualizacje firmware ISDT usuwa funkcje BattGO z ładowarek, ogłoszenie wyjaśnia wszystko. Wiedziałem, że ISDT jest OEM dla ładowarek Spektrum i że „SMART" był rebranding „BattGO", ale nie, że Spektrum zapłacił wystarczająco dużo pieniędzy, aby ISDT usunąć funkcje z własnych produktów!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Działa doskonale, przetestowany z liposukcją 4S i 6S. Im większy wybór języka jest wielki, a mały smok w nim jest doskonały. Mały tester bębnów mieć absolutnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Bardzo dobrze zapakowana, w cenie była również taśma i 2 dodatkowe folie do pokrycia wyświetlacza. Działa dobrze, a ja już równoważę wszystkie moje lipy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Jeszcze raz dziękuję za szybką i szybką dostawę, element wygląda świetnie nie mogę się doczekać, aby go użyć. Pakiet bezpieczny, Wszystko tutaj dobrze dziękuję Jeszcze raz Banggood gorąco polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Bardzo duży zakres narzędzi, jasność pozwala zobaczyć go dobrze w ciemności, może być nawet używany jako woltimeter

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Szybka dostawa doskonały przedmiot bardzo dokładny bardzo proszę każdy, kto szuka kontrolera baterii to jest ten

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Produkt zgodny z opisem. Działa zgodnie z opisem, szybko sprawdziłem z 3s Lipo. Zapewnia ochronę przed ekranem w środku i linę do przenoszenia. Ekran posiada folię ochronną, która powinna zostać zdjęta przed nałożeniem zabezpieczenia ekranu. Jednak powinien mieć kabel usb i prosty futerał do przenoszenia. Niestety nie typu C.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Piękna i przydatna nawet z normalną lipą. Przesyłka z europejskiego magazynu szybko i doskonale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21 312
    • Ft35 038
    • Ft8 598
    • Ft14 042
    • Ft52 244
    • Ft6 250
    • Ft16 186
    • Ft21 703
    • Ft5 884
    • Ft44 595
    • Ft5 514
    • Ft3 660
    • Ft4 778
    • Ft18 059
    • Ft10 509
    • Ft10 936
    • Ft34 720
    • Ft2 940