Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(346)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(346)
    • 5 Star(329)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/10/2020

    Świetnym problemem jest to, że wbudowany zasilacz nie jest zbyt mocny i powoduje wąskie gardło. Świetny do ładowania 1 lub 2 baterii na raz, ale trzeba uzyskać nowy PSU, aby używać mojej równoległej płyty, jak to maksymalnie na 3.4 ampera. Dobry czytelny wyświetlacz i prosty interfejs.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Bardzo ładna ładowarka akumulatorowa, jakość wygląda bardzo dobrze, złącze akumulatora to XT60, ładowarka zapewnia kilka funkcji, takich jak, ładowanie pamięci, i regulacji zasilania, zawiera nawet ochraniacz ekranu, który przy okazji wygląda bardzo ładnie, Jest to kolorowy wyświetlacz uzupełniony intuicyjnym interfejsem. Zalecany produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Świetna ładowarka dla początkujących. Ładowarka bez zasilacza jest bardzo lekka i łatwa do przenoszenia. Interfejs jest intuicyjny, łatwy do odczytania i łatwy do zrozumienia. Najlepsza ładowarka budżetowa dla początkujących i doświadczonych ludzi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Bardzo szybka wysyłka. Dobrze chroniona do transportu. Ładnie wygląda pudełko i najwyższej jakości ładowarka. Projekt imponujący. Ładuję dobre, ładne funkcje. Naprawdę polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem. Jasne, że z 60 euro cena ta nie jest tanią ładowarką, ale jednak. Wytrzymałe opakowanie, ładny projekt pudełka. Dostajesz nawet ochraniacz na wyświetlacz. Jedynym minusem jest to, że wydaje mi się, że potrzebuję oddzielnego kabla ładowarki (2S T) do podłączenia baterii do ładowarki. Chociaż nie muszę powiedzieć, że ISDT powinien dostarczyć kabel (pamiętaj, że są tak wiele rodzajów baterii tam). Bur uważam, że Banggood powinien mieć lepszą SI w odniesieniu do propozycji produktów (zamiast zaproponować inne urządzenie RC). Więc faceci nie zapominają sprawdzić baterii i bezpośrednio zamówić potrzebne kable.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Dobre ładowanie, ładny wygląd, dobre ładowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Nie ma nic do powiedzenia. To najlepsza ładowarka, jaką kiedykolwiek próbowałem. Ma 50w mocy z wbudowanym zasilaczem i może uzyskać do 200w z zewnętrznym zasilaczem i jest również kompaktowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Dobrej jakości i dobrze zapakowane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Łatwy w użyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Świetna ładowarka, która może podłączyć do 6s przez XT60 Łatwy interfejs i gotowy do użycia Niesamowity produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 850
    • Ft2 113
    • Ft5 799
    • Ft39 693
    • Ft5 799
    • Ft9 463
    • Ft11 530
    • Ft28 090
    • Ft4 580
    • Ft10 223
    • Ft10 578
    • Ft36 335
    • Ft2 818
    • Ft10 379
    • Ft24 120
    • Ft24 929
    • Ft10 578
    • Ft5 493