Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(876)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(876)
    • 5 Star(823)
    • 4 Star(31)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/05/2021

    Standardowy czas dostawy na Litwę z magazynu CZ. Jakość to medycyna. Pozytywny przewód odpadł po pierwszej próbie testu. Po lutowaniu drutu działa dobrze. Bardzo ważne jest zrozumienie, jak zmienić protokoły, ponieważ instrukcje nie są zbyt jasne. Nie mogłem zrozumieć, co dokładnie jest aleronami itd. na moim nadajniku. Po kilku próbach mogę zmienić protokoły bez żadnych problemów. Niezbyt miłe w użyciu z zewnętrzną baterią, ale mój FlySky FS-i6 nie zapewnia wyjścia 5V, więc nie mam wyboru. Dobra zabawka dla twoich zabawek dla pieniędzy, :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Mam moduł bardzo szybki. Moduł posiada specjalne podkładki do lutowania zasilane z FS i6.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Jesteśmy bardziej skomplikowani, niż się spodziewam, ale jeśli to zadziała, to powinno działać naprawdę dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Znakomity produkt polecam wszystkim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2017

    This is great cheap little module. Works fine with my FlySky i6s and I can control JJRC H36 with it. It comes with instructions sheet and instructions are clear: works with i6s and even more - you can solder two pads and then it will power up from i6s power source and you do not need external battery. This works for i6s only, while i6 and i6x need to use external battery. Binding is described in manual: turn off radio, plug in iRange module, turn on jjrc h36 (my example), move stick to described position and turn on radio while holding sticks in that position, wait few seconds and radio and quad will bind. Now you can fly it. Module remembers last binding and next time it's enough to: turn on quad, turn on radio with module in it (no need to position sticks to special position) and in 1-2 seconds they will bind automatically and you are ready to fly.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2019

    this is a really cool little device they can bind with tons of toy grade drones and even some helis setup is a little tricky at first and take some getting used to but after some practice it gets easier I will be installing a power switch at the jumper pads and wiring the power Pin internally on the TX

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2018

    Io ho ricevuto una versione che per la mia radio i6S suggerisce di fare un piccolo ponte evitando di usare la batteria, funziona con E010 Però non sono tanto bravo a saldare e ho rovinato un contatto del ponte, dopo aver cercato con il tester ho rimediato con il ponte che vede in foto. ATTENZIONE NON SONO SICURO CHE FUNZIONI SEMPRE.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2017

    works really well on an FS-i61s soldering the TX to 5V will take care of power and you could use it without the battery.. (on an Fs-i6s only) was able to use it on my jjrc H36

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2019

    Отличный модуль. С ним и flysky fs-i6x мой jjrc h36 управляется божественно. Легко настраивается, в комплекте есть инструкция. Нужен внешний аккумулятор. Попробую сделать питания от батареи аппаратуры.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Arnoldo
    DE
    20/06/2018

    i bought it for my Flysky fs-i6 transmitter. It works very good. I can now flying many of my old toys quadcopters. And the JJRC H67, Eachine E010, E011 Tiny Whoop Here my video - https://youtu.be/vEqbtqSPrPg You need a external power . I'm using a old 1S battery. Here the best Tiny Whoop for less the E011 better as E010 or JJRC H67 https://www.banggood.com/Eachine-E011-Mini-2_4G-Headless-Mode-With-60000RPM-716-Coreless-Motor-Toy-Brick-RC-Quadcopter-RTF-p-1135724.html?p=Z626141688898201505V&cur_warehouse=CN

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 308
    • Ft5 364
    • Ft17 589
    • Ft10 453
    • Ft2 436
    • Ft22 233
    • Ft27 879
    • Ft2 297
    • Ft19 166
    • Ft29 871
    • Ft58 417
    • Ft52 442
    • Ft5 971
    • Ft5 971
    • Ft11 113
    • Ft16 593
    • Ft7 963
    • Ft23 381