Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(872)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(872)
    • 5 Star(827)
    • 4 Star(34)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/05/2021

    Pracuje w Wonder w moim Qx7S. Musisz uaktualnić moduł i wszystko działa idealnie. Możliwe jest zatem wybranie protokołu i wiązanie bezpośrednio przez radio bez konieczności manipulowania przełącznikiem z tyłu. Po prostu zostaw to w pozycji wyższej. Bardzo szybka dostawa we Francji. Dziękuję bardzo Banggood. Działa wspaniale w moim Qx7S. Musisz uaktualnić moduł i wszystko działa w porządku. Możliwe jest zatem wybranie protokołu i wiązanie bezpośrednio przez radio bez konieczności manipulowania przełącznikiem z tyłu. Musisz tylko zostawić to w wysokiej pozycji. Bardzo szybka dostawa we Francji. Dziękuję bardzo Banggood

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Używany w Turnigy 9x z Er9x. Port USB jest podłączony, programista nie jest potrzebny. Właściwe oprogramowanie firmware musi być pokazywane na Er9x (Kod QR pojawia się w instrukcji dostępu do wyjaśnienia sposobu błysku)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    good product. fast delivering. plug and play with my taranis x9d plus 2019 upgrade to latest opentx. documentation Is fully available on-line.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Multimoduł iRangeX IRX4 działa bez zarzutu w systemie Taranis X9 SE 2019. Moduł może być również zaktualizowany za pomocą Flash-Multi-Tool i CP2102-Adapter. Wszystko jest idealne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Dotarł bardzo szybko i wygląda świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Dobra jakość budowy i działa dobrze. Uaktualniony przez Flash-multi przez USB, następnie włożony na tył mojego nadajnika Frsky X10s i podłączający się do mojego małego xk110 heli przez seryjne połączenie za pomocą protokołu radia Futuba SFHSS.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Produkt działa dobrze i dokładnie zgodnie z oczekiwaniami. To proste do aktualizacji firmware. Udało mi się modyfikować nadajnik Radiolink RC4GS do jazdy mini-z Fhss. Działa lepiej niż radio.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Przybyło wszystko w ustawionych czasach teraz muszę tylko zainstalować go w radiu i lecieć dalekosiężna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Działa dobrze w moim tarani z odbiornikiem widmowym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2020

    Szybka dostawa i dobry pakiet Jeszcze nie. Dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft26 296
    • Ft20 909
    • Ft58 932
    • Ft34 977
    • Ft13 938
    • Ft110 896
    • Ft30 415
    • Ft6 017
    • Ft8 412
    • Ft7 918
    • Ft8 780
    • Ft55 763
    • Ft40 617
    • Ft11 404
    • Ft6 584
    • Ft8 780
    • Ft199 615
    • Ft15 367