Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(423)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(423)
    • 5 Star(411)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/05/2022

    Przywieziono go w papierowym pudełku w ładnej antystatycznej torbie. Pasuje idealnie do mojego RadioMaster'a Zorro.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • Arnonos
    FR
    10/03/2022

    Używam już Irx4 w moich QX7s i działa on wspaniale. Ten w moim radiu Lite działa równie dobrze. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2022

    Doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2022

    works great on my Jumper T-Pro! So useful to have all receivers in one package :)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Nie zajęło mi dużo czasu, żeby się jeszcze nie przetestować, ale wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2020

    Trochę zajęło dotarcie do ostatniego celu, Monterrey w Meksyku. (prawie dwa miesiące), ale dziękuję Banggood, dotarł w dobrej formie. Użyję tego modułu z moim nowym Taranisem X9 Lite. Pojawiły się wrzawy z powodu nowych protokołów Frisky Access i Access2.0, które nie są w stanie połączyć z odbiornikami D8, używanych w wielu maleńkich oczkach. Ten moduł IRX4 Lite to umożliwia, sprawdź Drone Mesh i Joshua Bardwell na YouTube, aby uzyskać więcej i doskonałe informacje.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2020

    Muszę mieć, żeby mój nowy XLite Pro użył moich starych malutkich w Frisky d8 i moje 5' z Flysky 2A. Modernizacja modułu była łatwa przy użyciu portu USB. Używanie wielomodułu firmware 1.3.0.76 OpenTX 2.3.7 Firma Xlite-pro ISRM 1.1.3 UE Wszystkie moje quady wiążą się ok

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2020

    Moduł kupiony dla aparatury TBS Tango 2. Podłączony i sprawdzony. Działa OK. Znowu można latać w wolnych chwilach po domu i biurze i wk...ać ludzi ;) Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2019

    took longer then expected but well worth the wait!!!! def recommend this for the x-lite controllers. take all the worry of having a limited capable controller

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$52.99
    • US$20.99
    • US$33.99
    • US$6.85
    • US$20.69
    • US$18.64
    • US$4.99
    • US$37.94
    • US$8.99
    • US$6.99
    • US$89.99
    • US$36.99
    • US$45.99
    • US$113.99
    • US$79.99
    • US$14.99
    • US$32.99
    • US$36.77