Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(271)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(271)
    • 5 Star(248)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/05/2022

    eh ovakoooo trebalo mu je preko 30 dana da dodje, ne znam zasto, dopet nije nesto najbolji, tako da se moze koristiti za manje dronove, ne dodje upustvo nikakvo uz njega, pakiranje je isto loseeee tako da je ocjena 3, sto se tice bindanja lako ga je ubindati to je jedini +

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2022

    Jest to już trzeci, które zamawiam łatwe do ustawienia zakresu ładne oko, łatwe do wiązania, więc teraz wszystko pozytywne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2022

    the package took a long time to arrive

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Doskonały mały odbiornik D8, i nie ma bałaganu w miganiu firmware itp. To działa prosto z pudełka!!! Super zasięg zasięgu też jest bardzo długi. Wysoce zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2022

    Nie mogę się doczekać, aby zainstalować to i uaktualnić mojego drona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2022

    Idealny dla crux 3

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • LeoVIP3
    BR
    27/10/2018

    Utilizo esse receptor com o fs-i6, fiz upgrade de software para 14 Canais, o alcance e muito bom, ele e bem compacto (ótimo para micro drones), rssi funciona bem e é bastante fácil de bindar. o único problema que tive com ele foi no botão de bind, ele simplesmente nao funcionou, tive que fazer a ligação direta com uma pinça bem fina, mas assim que entrou em bind mode tudo funcionou bem. tutorial de upgrade no FS-i6 para 14 canais: https://youtu.be/jBDo7vVBM0Y

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2018

    Приемник мелкий, влезет куда угодно. Без проблем забиндился на Flysky FS-i6, выдает RSSI, который можно вывести на OSD, отлично. В комплекте есть термоусадка - мелочь, а приятно.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2019

    I need it to put it on a drone where I have little space. I change the FS-A8S with this one that has RSSI, we'll see how it works. -------------------------------------------------- Mi serve per metterla su un drone in cui ho poco spazio. Cambio la FS-A8S con questa che ha RSSI, vedremo come funziona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2018

    Very easy to setup. Easiest way to get RSSI from your flysky system to your OSD. This became my only to go reciever for flysky. ange is Good. No unpredicted failsafes. Works perfect on 4s. Smaller then x6b. A must have for a flyskyer. Strongly recommended. Here is a DVR video I've redorded, OSD RSSI in action: https://www.youtube.com/watch?v=1gV6CONcA3E

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$6.99
    • US$75.99
    • US$319.00
    • US$51.99
    • US$23.99
    • US$17.99
    • US$25.99
    • US$12.99
    • US$32.99
    • US$21.99
    • US$40.44
    • US$11.99
    • US$49.99
    • US$139.99
    • US$10.99
    • US$16.99
    • US$30.99
    • US$69.99