Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/01/2021

    Nie daj się nabrać na znak 2-4 osób - rozmiar S jest maksymalnie dla 2 dorosłych. Otrzymanie w dobrej formie, rozmieszczenie zajmuje naprawdę ~2 sekundy, składanie jest trochę trudniejsze, ale youtube pomaga ;) Za 40 dolarów (cena sprzedaży) to jest kradzież !

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Bardzo dobry namiot, wystarczająco przestronny dla 2-3 dorosłych 1-2 dzieci, lub innej kombinacji (1 dorosłych 5 dzieci, itp.). Łatwy do rozwinięcia, nie tak łatwy do złożenia (filmy na YouTube mogą w tym pomóc). Zalecane!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Niesamowity namiot. Otwiera się za sekundę. Jakość jest świetna!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Extra gyors szállítás. Ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2020

    Próbowałem w tym namiocie do tej pory, więc nie mogę nic powiedzieć o użytkowaniu na zewnątrz. Jakość jest w porządku, ale nie jest świetna. Łatwe rozkładanie i łatwe składanie (jeśli znasz sztuczkę - jeśli nie, spójrz na YT) Żaden podręcznik nie jest trochę rozczarowujący. Ogólnie, to dobra cena (rozmiar L, około 82E łącznie z dostawą)

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • Kevin
    US
    26/07/2020

    Nie próbowałem w terenie, ale jakość wydaje się bardzo dobra. Rozmieszczenie i składanie jest bardzo proste. Planuję trzymać to w samochodzie, ponieważ leży bardzo płaski, ale nie jest praktyczne do pakowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Szybka wysyłka, mam nadzieję, że będzie dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    szybka dostawa jeszcze nie rozpakowany ale wszystko wygląda ok 😊

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2021

    Przeglądam rozmiar wysłany. Jakość jest dobra, ale nie doskonała. Bardzo łatwy w instalacji otwierany, a także bardzo łatwy w przechowywaniu. Jest bardzo wygodny dla 4-5 osób, ale na pewno nie dla 8 osób. Bardzo zadowolony z zakupu i warte pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Szybka wysyłka i świetny produkt, naprawdę lubię go i szybko otworzyć i zamknąć, dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$239.99
    • US$79.99
    • US$69.29
    • US$21.99
    • US$54.99
    • US$32.99
    • US$49.90
    • US$132.59
    • US$56.54
    • US$16.99
    • US$29.99
    • US$89.99
    • US$39.99
    • US$89.99
    • US$132.99
    • US$80.84
    • US$161.69
    • US$107.40