Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1483)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1483)
    • 5 Star(1417)
    • 4 Star(62)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/03/2020

    Wygrałem go w konkursie konkursowym i został mi wysłany natychmiast, chociaż otrzymałem go trochę późno, ale to była wina ELTA i zwyczajów i zmian, które chciał wprowadzić w 15 euro, jak można by się dowiedzieć... Produkt został opóźniony o 13 dni w punkcie celnym. Torebka jest najwyższej jakości i bardzo praktyczna. Dla klasyfikacji i transferu niezbędnych kabli do naszych urządzeń, jest to najlepsze, ale nie tylko... Bardzo wygodnie można przenieść poewbang, a nawet niektóre kamery będą bezpiecznie przechowywane i podczas transportu...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2019

    nice bag to organize

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2020

    Super torba do przechowywania akcesoriów komputerowych / smartfona, na przykład! Jakość oddychania. Wygodnie, wszystko jest pod ręką! :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2019

    Très pratique pour loger de nombreux accessoires de smartphone, ou tablette, ou d'ordinateur. :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2019

    Product as described. Good fabric. The ends on the zippers are flexible rubber alike, very nice to the touch. The inner dividers are modular. Easily movable and rearrangeable thanks to Hook&Loop ends. AA batteries for scale. Very practical to use, offers a good degree of protection for cables and chargers. Ideal for travelling, especially if you travel a lot by aeroplane: it's light and it helps to keep all the electronics in one place, ready for inspection by security. Value for money

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2019

    rápida entrega. muito bom material

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2019

    J'ai acheté ce sac car très pratique pour ranger les accessoires informatiques / smartphone. Xmund est une marque, le produit est de qualité.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2019

    Xmund est une très bonne marque ! Le sac est très pratique et respire la qualité. Très bon rapport qualité / prix. Content de mon achat, à recommander.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2019

    good!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2019

    mochila perfecta para la qx7

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$33.48
    • US$26.55
    • US$26.55
    • US$16.99
    • US$28.86
    • US$24.24
    • US$12.69
    • US$16.16
    • US$9.23
    • US$29.11
    • US$24.24
    • US$7.76
    • US$28.86
    • US$11.54
    • US$11.49
    • US$8.99
    • US$12.69
    • US$26.55