Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1473)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1473)
    • 5 Star(1407)
    • 4 Star(62)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/12/2020

    27/11/20 wykonałem zamówienie (przechowywanie), dziś 21/12/20 otrzymałem. Bezpieczne opakowanie. Jaki produkt jest zgodny z opisem, dobra jakość, dobre wykończenie, dobrej jakości zamek. Jest wart swoich pieniędzy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Przychodzi w trochę rozgniecionych i scvertata, i nie jest bardzo sztywny, jest rozmoczony, ale nie jak piękna sprawa, to jest środek drogi, za 6€ w porządku, jest dwa długie podzielniki plus mały, przestronny jest, Ogólnie jest w porządku, nawet dla mavic mini lub mini 2, co jest celem, dla którego go wziąłem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Dobra jakość syntetyczna. Dobre szwy. Przybywa dość szybko, jak wszystkie produkty z Banggood. Ma dużo mini kieszeni na Flash Drives, ołówki, kable i inne. Druga kieszeń jest duża i głęboka, a „pasy" są zdejmowane. Możesz więc konfigurować, jak chcesz, zależy od tego, jakie urządzenia chcesz umieścić w środku. Możesz zobaczyć i przesłane zdjęcia poniżej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Witam wszystkich moich drogich przyjaciół z Banggood.... Kupiłam tę torbę Xmund XD-DY28, bo potrzebowałam czegoś wygodnego i funkcjonalnego do przechowywania sprzętu elektronicznego. Materiał jest dobrej jakości, jest dość wytrzymały i bardzo dobrze zbudowany. Osobiście używam go już od kilku dni i uważam, że jest naprawdę bardzo dobry, więc gorąco polecam kupić Xmund XD-DY28 Digital Store Exchange i jestem pewien, że pozostaniesz tak entuzjastyczny jak ja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    To już trzecia torba tego rodzaju, którą kupiłem. To jest po prostu wspaniałe pomieścić naczynia, kable i małe rzeczy każdy. Układ jest elastyczny i masz rzeczy pod ręką!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Dobrej jakości torba do przechowywania gadżetów i akcesoriów związanych z gadżetami, takich jak kable, ładowarki, powerbanki, adaptery. Brak wad produkcyjnych, brak silnego zapachu chemicznego. Dobra prędkość wysyłki z magazynu CZ. Dobra oferta 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Doskonały futerał dobrze wykończone do przechowywania kabli i innych akcesoriów do naszych smartfonów, jest wyposażony w 3 separatory, które mogą być przestawiane wewnętrznie i 5 stałych kieszeni, z podwójnym zamkiem i wygodnym uchwytem do transportu, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Przyzwoita jakość, ładne materiały, wygląda dobrze (jak niebieskie jeansy), ogólnie zadowolony z produktu. Regulowane ściany rzepów są naprawdę przydatne, można zorganizować wewnętrzną przestrzeń pasującą do swoich urządzeń. Jedynym minusem jest to, że torba ma zapach, nie mogłem jej użyć od razu, ale to mija z czasem. Po kilku dniach już go nie było. Przesyłka była szybka z opcją magazynu UE (CZ).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Mam dwie torby używane do mojej torby w plecaku Bag FPV. 1. Kieszeń: Gogle FPV EAchin EV800DM z częściami + małe części, anteny zapasowe i powerbank 2. Torba: Taranis X-Lite + pozostałe małe części, Insta360 Go, baterie zastępcze do iskry i szyi Kompaktowe i dla mnie najbardziej elastyczne rozwiązanie, więc można zaparkować swoje rzeczy na biurku i jeśli wychodzisz latać po prostu wrzuć wszystko do plecaka i ruszaj.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Dobry, dobrze zaprojektowany, modułowy produkt. Materiał i szwy są dobrej jakości, jest nawet instrukcja obsługi. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 580
    • Ft5 187
    • Ft8 240
    • Ft10 222
    • Ft2 818
    • Ft7 935
    • Ft3 874
    • Ft7 755
    • Ft7 755
    • Ft2 882
    • Ft6 344
    • Ft7 401
    • Ft3 523
    • Ft5 639
    • Ft5 639
    • Ft22 025
    • Ft3 874
    • Ft1 829