Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1479)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1479)
    • 5 Star(1413)
    • 4 Star(62)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/12/2020

    27/11/20 wykonałem zamówienie (przechowywanie), dziś 21/12/20 otrzymałem. Bezpieczne opakowanie. Jaki produkt jest zgodny z opisem, dobra jakość, dobre wykończenie, dobrej jakości zamek. Jest wart swoich pieniędzy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Przychodzi w trochę rozgniecionych i scvertata, i nie jest bardzo sztywny, jest rozmoczony, ale nie jak piękna sprawa, to jest środek drogi, za 6€ w porządku, jest dwa długie podzielniki plus mały, przestronny jest, Ogólnie jest w porządku, nawet dla mavic mini lub mini 2, co jest celem, dla którego go wziąłem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    To już trzecia torba tego rodzaju, którą kupiłem. To jest po prostu wspaniałe pomieścić naczynia, kable i małe rzeczy każdy. Układ jest elastyczny i masz rzeczy pod ręką!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Dobrej jakości torba do przechowywania gadżetów i akcesoriów związanych z gadżetami, takich jak kable, ładowarki, powerbanki, adaptery. Brak wad produkcyjnych, brak silnego zapachu chemicznego. Dobra prędkość wysyłki z magazynu CZ. Dobra oferta 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Przyzwoita jakość, ładne materiały, wygląda dobrze (jak niebieskie jeansy), ogólnie zadowolony z produktu. Regulowane ściany rzepów są naprawdę przydatne, można zorganizować wewnętrzną przestrzeń pasującą do swoich urządzeń. Jedynym minusem jest to, że torba ma zapach, nie mogłem jej użyć od razu, ale to mija z czasem. Po kilku dniach już go nie było. Przesyłka była szybka z opcją magazynu UE (CZ).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Mam dwie torby używane do mojej torby w plecaku Bag FPV. 1. Kieszeń: Gogle FPV EAchin EV800DM z częściami + małe części, anteny zapasowe i powerbank 2. Torba: Taranis X-Lite + pozostałe małe części, Insta360 Go, baterie zastępcze do iskry i szyi Kompaktowe i dla mnie najbardziej elastyczne rozwiązanie, więc można zaparkować swoje rzeczy na biurku i jeśli wychodzisz latać po prostu wrzuć wszystko do plecaka i ruszaj.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Dobry, dobrze zaprojektowany, modułowy produkt. Materiał i szwy są dobrej jakości, jest nawet instrukcja obsługi. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Produkt zgodny z opisem. Ładne rozwiązanie do przechowywania & przewożenia kabli apptoty itp. Odpowiedni opis koloru powinien być jasny plus, jak widać na zdjęciach produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Ładna miękka walizka do mojego sprzętu testowego, nie przebije ceny, tak dobrze zrobiona jak wszystko co mam.. Kolejny dobry banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Potrzebuję jeszcze jednego, może dwóch :)ów, szybko napełnić tę torbę różnymi kablami i innymi akcesoriami. Dobra jakość, jak opisano w świetnej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 946
    • Ft6 090
    • Ft7 613
    • Ft19 416
    • Ft6 090
    • Ft8 374
    • Ft3 805
    • Ft3 953
    • Ft3 953
    • Ft11 038
    • Ft6 261
    • Ft6 591
    • Ft9 136
    • Ft7 910
    • Ft6 851
    • Ft6 851
    • Ft36 659
    • Ft20 108