Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(51)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(51)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/06/2021

    Przysłali mi produkt z tkaniny, a nie skóry (nawet jeśli jest imitacją) i nie ma dziury na słuchawki. Czekam na zmianę lub zwrot pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2019

    Доставка в Кривой Рог заняла 27 дней. Качество и внешний вид примерно соответствует стоимости (12,99), но вот размеры - если бы я перед заказом был внимательнее и прикинул насколько эта сумка может быть "вместительной", я бы её не заказывал. В целом, после нескольких дней использования не могу сказать, что расстроен покупкой. Сумка удобная но не для всех случаев.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2020

    Dostawa trwała znacznie dłużej niż oczekiwano, coś niezwykłego, chociaż na koniec była dostarczona bez problemów. Zadowolona z produktu za zakupioną cenę, ma jakość materiałów i wygląda dobrze zbudowane. To nie jest prawdziwa skóra, ale nie jest zła. Wygląd jest taki sam. Torba wygląda bardzo przydatna i jest wystarczająco ładna, aby nosić do ubrania. Czas pokaże. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Produkt jest doskonały, kupiłem jeden do użytku osobistego i jest tak dobry, że kupuję więcej do sprzedania moim znajomym, dobrze czas dostawy przyszedł stosunkowo szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2020

    Przedmiot wygląda i wydaje się całkiem dobrej jakości. Przydatne kieszenie wewnętrzne i dużo miejsca, aby trzymać wszystkie rzeczy, które zazwyczaj noszę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Materiał wydaje się tani... i jest. Z drugiej strony, jest zaskakująco dobrze wykonany. To jest całkowicie w porządku za tą cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Ładna i lekka torba

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    na

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 301
    • Ft26 331
    • Ft8 258
    • Ft21 701
    • Ft14 881
    • Ft3 569
    • Ft11 827
    • Ft23 460
    • Ft10 301
    • Ft5 344
    • Ft11 850
    • Ft9 544
    • Ft13 215
    • Ft4 194
    • Ft5 720
    • Ft17 934
    • Ft9 580
    • Ft5 615