Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1163)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1163)
    • 5 Star(1083)
    • 4 Star(66)
    • 3 Star(14)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/11/2020

    Dobrej jakości termos. Lekki i naprawdę utrzymuje napój ładny i gorący/ciepły. Cyfrowy odczyt temperatury na pokrywie jest miły i jest dość dokładny. Zdziwiło mnie, że zawiera również sitko do herbaty (pokazano na zdjęciu nr 4), które pasuje do termosu (patrz zdjęcie nr 5). Wyświetli temperaturę tylko w stopniach Celsjusza. (Chodź US - czas przejść na metryczne). Mogę kupić więcej takich jak pończochy. Szkoda tylko, że nie ma więcej kolorów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Piękny termos. Przybył bardzo szybko: Kupiłem dzień 22/10 i otrzymałem dziś 06/11, tj. 15 dni z rzędu. Użyję butelki, dlatego zamieściłem kolejną recenzję mówiącą o wydajności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Szybka dostawa, pudełko przyszło trochę ugniatane, ale nic, co do produktu, utrzymuje temperaturę wewnętrzną dobrze, termometr cyfrowy daje ładną różnicę. Dobry zakup!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2021

    Ładna butelka próżniowa. Rzadki przedmiot z sitkiem do herbaty! Wskaźnik temperatury wydaje się spójny, ale czy jest dokładny??? Brak kierunku wymiany baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Właśnie weszłam i sprawdzam to. Wygląda na to, że działa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Informuję, że produkt ten dotarł w złym stanie, z wadą estetyczną pokrywy, i zmierzoną cechą cieczy, nie działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Zamówione 5 stycznia, dostarczone 28 stycznia w Grecji. Na pewno kupię ponownie u sprzedawcy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Bardzo ładny 👌 👍 👏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Naprawdę mi się podobało. Absolwent pracuje, упакован Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Dziękuję bardzo? Nice++++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 642
    • Ft5 731
    • Ft4 457
    • Ft13 051
    • Ft3 979
    • Ft20 512
    • Ft6 992
    • Ft19 865
    • Ft3 182
    • Ft4 138
    • Ft4 584
    • Ft8 423
    • Ft5 858
    • Ft14 332
    • Ft5 094
    • Ft8 091
    • Ft5 884
    • Ft4 457