Opinie klientów

4.92 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1127)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1127)
    • 5 Star(1050)
    • 4 Star(63)
    • 3 Star(14)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/11/2020

    Dobrej jakości termos. Lekki i naprawdę utrzymuje napój ładny i gorący/ciepły. Cyfrowy odczyt temperatury na pokrywie jest miły i jest dość dokładny. Zdziwiło mnie, że zawiera również sitko do herbaty (pokazano na zdjęciu nr 4), które pasuje do termosu (patrz zdjęcie nr 5). Wyświetli temperaturę tylko w stopniach Celsjusza. (Chodź US - czas przejść na metryczne). Mogę kupić więcej takich jak pończochy. Szkoda tylko, że nie ma więcej kolorów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Piękny termos. Przybył bardzo szybko: Kupiłem dzień 22/10 i otrzymałem dziś 06/11, tj. 15 dni z rzędu. Użyję butelki, dlatego zamieściłem kolejną recenzję mówiącą o wydajności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2020

    Καλό προϊόν δεν είναι το πρώτο προσοχή στις πτώσεις γιατί χαλάει η ένδειξη..για τα χρήματα του καλό... γρήγορη αποστολή!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Szybka dostawa, pudełko przyszło trochę ugniatane, ale nic, co do produktu, utrzymuje temperaturę wewnętrzną dobrze, termometr cyfrowy daje ładną różnicę. Dobry zakup!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    dobrej jakości kolba termosowa o pojemności 500 ml. Starannie wykonane i przyjemne w dotyku. Ma wskaźnik temperatury ciekłej wewnątrz nasadki. Wlew w termosie to miły dodatek. Mam nadzieję, że spełni swoją rolę. Przyjechał z Czech do Polski w 17 dni. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2021

    Ładna butelka próżniowa. Rzadki przedmiot z sitkiem do herbaty! Wskaźnik temperatury wydaje się spójny, ale czy jest dokładny??? Brak kierunku wymiany baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Informuję, że produkt ten dotarł w złym stanie, z wadą estetyczną pokrywy, i zmierzoną cechą cieczy, nie działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Zamówione 5 stycznia, dostarczone 28 stycznia w Grecji. Na pewno kupię ponownie u sprzedawcy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Bardzo ładny 👌 👍 👏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Naprawdę mi się podobało. Absolwent pracuje, упакован Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 308
    • Ft3 043
    • Ft4 161
    • Ft3 653
    • Ft17 056
    • Ft6 367
    • Ft14 741
    • Ft3 043
    • Ft3 957
    • Ft3 835
    • Ft3 043
    • Ft7 034
    • Ft8 374
    • Ft18 092
    • Ft7 369
    • Ft5 694
    • Ft2 678
    • Ft3 043