Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(41)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(41)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/10/2021

    Ładny i mały teleskop jednookularowy. Jest wyposażony w torbę ochronną i świetnie sprawdza się w powiększeniu na krótkich dystansach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Produkt, mam go w dobrym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Wszystko w porządku, wszystko w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Bardzo małe, mylące zdjęcie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Pasek na rzep walizki jest rozerwany. Proszę zwrócić większą uwagę na szczegóły.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Jak na pieniądze, nie jest źle. Osobiście będę go używać podczas wędrówki, aby sprawdzić markery kierunku w odległości lub jeśli dany prawo drogi jest zablokowane i to będzie działać dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Rozsądna jakość za cenę. Lekko mgliste spojrzenie na szkło podczas stosowania, również zewnętrzna obudowa ześlizguje się, ponieważ nie została prawidłowo zabezpieczona. Mimo to wykonuje rozsądną pracę za niską cenę i jest dobry dla dzieci do zabawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Przybyłem dziś rano, po sprawdzeniu go byłem rozczarowany, że nie skupia się prawidłowo i jest niemożliwe, aby uzyskać wyraźny obraz, skontaktuję się z Banggood odpowiednio.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Akceptowane w cenie, pochodzi z pakietem do przechowywania, ogólnie jest 4 gwiazdki, ponieważ powiększenie jest niskie, ale dostajesz to, co płacisz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Пришел во время.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$65.82
    • US$27.71
    • US$39.99
    • US$170.93
    • US$49.99
    • US$36.95
    • US$113.18
    • US$26.55
    • US$33.48
    • US$17.99
    • US$21.99
    • US$19.99
    • US$32.33
    • US$89.99
    • US$15.99
    • US$18.99
    • US$68.24
    • US$49.99