Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(148)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(148)
    • 5 Star(140)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/01/2020

    Katalog po chińsku. Po badaniach w internecie udało mi się to naprawić. Łatwy w użyciu i wygląda na to, że butelka wytwarza wodę bogatą w wodór...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2020

    Jesteś super!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2019

    Очень быстро доставили до двери компанией сдек,проверил все работает овп понижает до -200 ,за такую цену считать что в общее подарок.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2020

    Καλή συσκευασία αποστολής, σύμφωνα με την περιγραφή, άριστη ποιότητα υλικών . Θα δούμε πόσο θα κρατήσει. Σχετικά γρήγορη αποστολή!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2020

    Idealnie, zamówiłem jeszcze dwa kawałki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Witam, dotarłem już do środka czyszczącego wodę...ha przybyła dobrze i w przewidywanym czasie. Nie byłem w stanie tego udowodnić, ale wygląd jest w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2019

    Order Receive PRIMA packaged! Battery was enough loaded to operate already two times in succession. But I very much regret that there isn't any manual in a for me readable language. Is it possible to receive an English Manual by Email? ( harry.vorstenbosch@gmail.com ) Quality is very much oke, same as the Value for Price and Appearance, for me the attached manual in Chinese/Korean kind of language, which I cannot read.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2022

    Butelka była w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2022

    Butelka przybyła z lekko uszkodzonym nakrętką, ale to nie wpływa na funkcjonalność. Jeszcze nie przetestowano, ponieważ jest w fazie ładowania.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2022

    Bąbelki ledwo wychodzą. Jest wadliwy?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$20.39
    • US$28.88
    • US$31.17
    • US$29.99
    • US$45.22
    • US$13.85
    • US$30.99
    • US$19.99
    • US$9.99
    • US$15.00
    • US$12.99
    • US$16.16
    • US$12.99
    • US$16.99
    • US$15.99
    • US$8.07
    • US$9.99
    • US$17.99