Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(908)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(908)
    • 5 Star(791)
    • 4 Star(106)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/09/2021

    Trochę się spóźnia, ale już jest. Wygląda na to, że jest wart swoich pieniędzy. Paczka rozpuściła się, jak tylko ją otworzyłam. Ale wszystko w nim było.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Niestety, mój pakiet został otwarty i zamknięty, brakuje monoklatu. Jest tylko wsparcie i pusta sprawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    W porządku za tą cenę. Przednia soczewka ma tylko 40 mm, maks. powiększenie. 10x (rozmiar wyjściowy źrenicy 4 mm)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Idealna rzecz, dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Tylko 200 metrów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2019

    Well, honestly i was expecting somthing better. I find it very difficult to centralize phone's camera to the lens. Also, the phone is heavy so it is hard to balnce the tripod. Even though, for 9 Euro, it is ok, just to have fun and take some photos of sunset, sunrise, moon etc I ordered twice. The first time didnt arrice and got my money back, second time arrived in about 3-4 weeks, in good condition.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2019

    Pachetul a sosit mai repede decat ma asteptam, foarte bine ambalat si protejat. Toate componentele corespund descrierii, sunt de calitate la acest pret. Monocularul dupa reglajul din cele doua butoane apropie foarte bine, neasteptat chiar. La conectarea mobilului si tripodului imaginea se vede sub forma rotunda, nu ocupa tot ecranul cum se vede in poza dar e normal. Am surprins 2 porumbei pe o copertina cu monocularul montat pe trepied si din acelasi loc am facut fotografia normala. Diferenta se vede clar, articolele fac ceea ce se promite. Recomand!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2020

    Teleskop z zestawem montażowym był czymś interesującym do wypróbowania. Używanie jest jak sport, ale chciałbym nagrać moją praktykę lądowania dronów. Lokalizacja jest naprawione i może pomoże to pokazać mój błąd przy przy przyłożeniach. W cenie są moje zdjęcia z montażem zestawu teleskopowego i włożeniem telefonu do uchwytu. Załączyłam zdjęcie po drugiej stronie podwórka do tego, jak karmiący ptaki podaje z drzewa. Jest daleko, więc nie rozpoznajesz tego w normalnym świetle. Następnie włóż ten teleskop i ustaw skupienie na reaktywowanym karmniku dla ptaków. Części są trochę kruche, będę łagodniejszy z drugą jednostką. Mimo, że złamałem mały kawałek, nadal używałem teleskopu do robienia zdjęć, które zawarłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2019

    Material de qualidade, boa proteção das lentes. Não possui zoom, aumento da imagem é fixo. Perde um pouco da nitidez, mas faz sem prejuízo da visualização. Nas fotos, a mais distante é o celular sem zoom, a que intermediária é com o zoom máximo do celular (iPhone X) e a com maior aproximação com o uso da lente.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2019

    Пристигна бързо, цял и невредим. Може да се използва и като бинокъл. Закрепването към телефона е нормално./Huawei P10 lite/. Монокъла се закрепва към стойката на телефона несигурно, трябва да се внимава да не се изпусне на земята. Като цяло продукта е доста добър.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 852
    • Ft7 020
    • Ft8 813
    • Ft8 107
    • Ft25 742
    • Ft9 167
    • Ft5 991
    • Ft2 287
    • Ft6 715
    • Ft25 952
    • Ft4 791
    • Ft5 188
    • Ft4 883
    • Ft4 883
    • Ft20 099
    • Ft11 634
    • Ft6 959
    • Ft28 395