Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2366)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(2366)
    • 5 Star(2169)
    • 4 Star(169)
    • 3 Star(16)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/02/2021

    Zaszczycona zakupem. Dostawa była bardzo szybka, plecak otrzymany jest bardzo ładny, jest ładniejszy niż na zdjęciach i wydaje się dobrej jakości. Zalecany produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2020

    Plecaki są ładne i przyjemne i łatwe do przenoszenia. Dużo miejsca w środku i kilka dodatkowych opcji dla innych akcesoriów. Przetestowałem jeden, żeby zobaczyć, jak radzi sobie z większym obciążeniem i muszę przyznać, że dobrze to przyjął. Pasek w talii byłby miły dla dużych ciężarów, ale nie zamierzam go tak używać, więc jest w porządku. Podoba mi się, że saszetka może łatwo pomieścić większą butelkę. Po około miesiącu użytkowania daję mu 9/10 punktów. Bardzo mi się podoba.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Doskonały produkt w tej cenie...! Bardzo dobra jakość, dużo przechowywania...... Szybka wysyłka i usługi dostawy.... Dziękuję za poświęcony czas..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Dotarł w idealnym stanie dobrze zapakowany, nie mogłem tego znieść i otworzył się od razu, by zobaczyć K, ale dotarł w idealnym stanie! Zajęło to dokładnie 20 dni od dnia wysyłki! Ale było warto, najważniejsze jest to, że 🙌🏻 przybył

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Wszystko dobrze w cenie jest w porządku plecak coś kruchego nie jest na dużą wagę, ale ogólnie jest dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2020

    Bardzo przestronny i wygodny, z dobrych materiałów i kilku przegródek, idealny do kempingu lub turystyki, lub do codziennego użytku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2020

    Ładny plecak, zadowolony. Polecam produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Idealnie, lekko, świetnie. Super szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Wysokiej jakości produkt, przestronny. Nadaje się do wycieczek. Bardzo szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Bardzo dobry materiał podobał się zdjęcie bardzo dokładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 219
    • Ft9 599
    • Ft13 316
    • Ft13 233
    • Ft12 108
    • Ft49 557
    • Ft3 931
    • Ft7 741
    • Ft8 224
    • Ft6 192
    • Ft12 331
    • Ft5 721
    • Ft8 980
    • Ft8 980
    • Ft5 721
    • Ft12 371
    • Ft11 108
    • Ft3 575