Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(421)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(421)
    • 5 Star(410)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/11/2020

    Bardzo udany zakup. Dobrej jakości produkt. Od dawna potrzebowałem organizatora dla wszystkich kabli, słuchawek, ładowarek i banku energii. Dzięki niemu nie leżą już na podłodze w pobliżu gniazdka ani nie zaplątani w stolik nocny. Nie biegam po domu i nie szukam elementów. Wszystko jest teraz w jednym miejscu, ułożone, uporządkowane i najlepsze w bardzo estetycznym przypadku. Dziękuję Banggood za ten produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Dostarczone w ciągu 2 tygodni. Kupuję więcej niż raz, jakość worków mi odpowiada, trochę żałuję, że nie kupiłem w zeszłym roku na raz 4 szt w cenie 7 dolarów:),dziś cena z rabatem 10-12 Doll. Dobrze, że:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    ... To bardzo dobra torba z częściami telefonicznymi itp. Piękna i przemyślana konstrukcja!!! Wszystko zgodnie z produktem description!??????? /Szybka misja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Покупаю уже третью сумку,немного пожалел,надо было покупать три сразу,когда серые были по 6.99usd:)Ну да ладно,зато теперь три сумки и разных цветов,то же хорошо:) если были по 7usd,то купил бы ещё парочку:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Nagyon jó minőségű termék, már másodszor rendelek belőle. Tágas, sok minden elfér benne. Tartós az anyaga és vízálló is. A szállítás nagyon gyors volt, EU-s raktárból rendeltem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Świetna torebka. Brałem dla krótkofalowego nadajnika XIEGU G90.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Nie sądzę, że zamki wytrzymają długo. To może być lepsza jakość. Ogólnie praktyczny ładnie wygląda organizator, zwłaszcza w niebieskim. Mój syn zebrał w nim połowę swojego majątku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    πολύ καλό με αρκετές θήκες, μπορείς να βάλεις πολύ πράγμα μέσα.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Świetny produkt i przybył w 2 tygodnie. Pomogła mi umieścić Ps vita i 3d w tym samym miejscu, więc pozostawiając je bardziej zorganizowane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    👍👍👍 Bardzo dobra sprawa zoptymalizowana dla tabletu, na zdjęciu jest zakładka Samsung E. Pasuje do wszystkich akcesoriów do smartfona czysty! 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 864
    • Ft2 227
    • Ft3 676
    • Ft4 138
    • Ft6 986
    • Ft3 820
    • Ft4 775
    • Ft1 590
    • Ft6 049
    • Ft2 545
    • Ft3 820
    • Ft3 501
    • Ft4 479
    • Ft4 412
    • Ft8 458
    • Ft28 345
    • Ft4 766
    • Ft4 367