Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(109)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(109)
    • 5 Star(108)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/10/2019

    Recibí el producto en buenas condiciones, material de buena calidad, acero de alta calidad grado alimenticio, pintura (escogí el color negro en mi caso) de buena calidad y excelente pulido, el ÚNICO DETALLE es que en realidad es un poco más alto que lo que lo muestra la imagen en la publicidad, como lo pueden ver en las fotos que les muestro aquí, en la descripción del producto dice que mide 27.5 cm cuando en realidad mide 28.7 cm.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2019

    1100ml, kampta kullanmak üzere yedek olarak aldım. Haznesi oldukça yeterli. Malzeme kaliteli, tam bir f/p ürünü. Yazan bilgiye göre soğuk 20 saat sıcak 15 saat tutabilme özelliği varmış içindeki sıvıyı. Bana yeter artar bile. Vergi dahil 65tl ye aldım, daha ne olsun.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2019

    Produto de excelente bom gosto!! Acabamento espetacular, material excepcional... litragem acima dos 1litros...quente ou frio preserva a temperatura. Parabéns ao fabricante!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Volya
    UA
    22/01/2020

    Świetny termos. Dostawa za 14 dni! Cieszę się, radzę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2019

    Harika kalite. Vergi yok. İndirime girerse yine alacağım ;) / ENG: The price of the product will again buy it again if you are cheaper.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2019

    Great product! Great site! Thanks Banggood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Ph4nt0m
    FR
    29/02/2020

    Doskonały produkt. Idealnie, zgodnie z opisem. Długo szukałam butelki z jak najmniej plastiku w kontakcie z pojemnikiem. Używam go codziennie, a ta butelka jest bardzo mocna. Matowy zielony kolor nie trzyma odcisków palców. Dwuścienna technologia próżniowa dotrzymuje obietnicy. Mam jeszcze jedną butelkę XIAOMI tego typu, z tej technologii i jestem naprawdę zadowolony z niej, ale pojemność 0,75L była zbyt mała. Ten ma pojemność 1L i jest łatwiejszy do czyszczenia. Polecam, bardzo dobry produkt. ------------------------------------------------------------------ Doskonały produkt. Idealnie, zgodnie z opisem. Szukałem butelki z tak małą ilością plastiku, jak to możliwe w kontakcie z pojemnikiem od dłuższego czasu. Używam go codziennie, a ta butelka jest solidna. Matowy zielony kolor nie zawiera odcisków palców. Dwuścienna technologia próżniowa dotrzymuje obietnicy. Mam jeszcze jedną butelkę XIAOMI tego typu, z tą technologią i jestem z niej naprawdę zadowolony, ale pojemność 0,75L była zbyt blisko. Pojemność 1L i jest łatwiejsza do czyszczenia. Polecam, bardzo dobry produkt.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2019

    Los termos me llegaron bien, excepto que uno me llegó sin su bolsa de empaque y otro (el plateado)me llegó un poco raspado porque también venía fuera de su bolsa transparente, fuera de estos detalles los termos son de excelente calidad, los recomiendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2019

    Отличный термос, всё как в описании, быстрая доставка, курьер привез на дом.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2020

    Bardzo długa dostawa. Towary są świetne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$20.39
    • US$25.40
    • US$8.63
    • US$10.38
    • US$18.99
    • US$39.99
    • US$10.38
    • US$34.49
    • US$10.38
    • US$26.99
    • US$39.99
    • US$18.99
    • US$47.34
    • US$4.72
    • US$39.40
    • US$169.99
    • US$49.99
    • US$24.24