Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(83)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(83)
    • 5 Star(62)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/04/2021

    Good quality telephoto lens for its small size and attractive price. The instructions are a little too succinct because you have to pull the lens forward to correct the blurry image. At first I did not dare to shoot the lens resistant enough, but in front of the persistent blurry image, there was only this adjustment possible. The result is of good quality even with the naked eye without putting down the support and the smartphone. The magnification is surprising while maintaining sufficient brightness without too much loss. You have to have it close to you for outings in nature ... But as stated, never point it at the sun or a laser. The retina of the eye would be immediately destroyed. There is no filter, the whole spectrum of light is passing.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Jest wart każdego dolara. Jedyną złą rzeczą jest to, że nie jest to, kiedy przyjedzie. Denerwuje cię to, że nie posiadasz tych informacji.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • rs4VIP5
    AT
    15/05/2021

    This is a very good Telescope. Compared to high end products with a price of more than 500$ this is an excellent alternative to zoom in within a range of 10-300. A 40mm lens diameter is a good light parameter for good quality of pictures.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Dziękuję, świetnie spakowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Monokularny sam w sobie jest dobry w tej cenie. Komórka jest w porządku. Tripot jest dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    The telescope works beutifully. Jusr remember that the phone attachment is a separate order. The photograph is miss leading.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Dobrze Topmarkotop Mantap

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Spośród wielu monokularów tego rodzaju, ten jest zwarty i z dobrym wzrostem, do 30x nie osiąga, ale 10 razy daje. Jestem zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Bardzo dobra obsługa, jest to pierwszy raz, kiedy dokonać zakupu w sposób wirtualny i przez tę stronę, a teraz, że od czasu przyjazdu mojego zamówienia (który trwał ok. 1 miesiąc) Jestem bardzo zadowolony i jednocześnie bardzo zadowolony z tego zakupu, mam doskonałe doświadczenie, dziękuję bardzo Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Teleskop jest dobry, instrukcje są ograniczone. Trójkąt jest lekki i mały i trudno utrzymać w równowadze wagę teleskopu i telefonu komórkowego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 268
    • Ft4 841
    • Ft6 639
    • Ft5 592
    • Ft6 960
    • Ft4 841
    • Ft4 841
    • Ft4 750
    • Ft9 079
    • Ft1 511