Opinie klientów

4.86 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(71)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(71)
    • 5 Star(62)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/10/2020

    Są bardzo wygodne do noszenia. Wymaga 6 baterii AA. Komora, w której trzymane są baterie, może być przekonfigurowana tak, aby baterie siedziały pionowo wzdłuż nadgarstku, a nie poziomo. Dodatkowo, dodatkowy pasek do zaciskania kajdanek lub okolicy nadgarstka byłby miły. Szkoda, że nie ma naładowanego systemu baterii. Nie używałam ich przez dłuższy czas, więc nie mam żadnych informacji o tym, jak długo baterie wytrzymają od ciągłego użytkowania. Instrukcje nie są zawarte (ani baterie), ale łatwo to rozgryźć.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Przyzwoity materiał robi swoje

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Są zgodne z opisem i zdjęciami. Zajęło miesiąc w logistyce, funkcja cieplna 3x baterie AA, każdy nadal nie testowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Nie było ciepłe, bardzo dobre wyczucie czasu z mojej strony, bo teraz jest 50 stopni, kiedy je mam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Jest trochę gorąco w systemie grzewczym. Gdy jakość materiału jest dobra, ale miara rękawic jest zbyt duża.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Bardzo dobrze pasuje, ale z baterią trochę za ciasną. Całkowicie warte pieniędzy nawet bez funkcji ogrzewania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Wow naprawdę ładne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Bardzo dobra i ładna cena!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Rękawice robocze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Wyglądają dobrze. Jeszcze ich nie próbowałam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3,699
    • Ft2,774
    • Ft4,316
    • Ft2,712
    • Ft3,391
    • Ft7,124
    • Ft5,242
    • Ft3,082
    • Ft14,590
    • Ft3,428