Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.92 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(2)
    • 5 Star(1)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-29 05:42:25

    Good product but delivery time not perfect.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-28 22:05:40

    I like the product. It is as displayed in the website. However, i feel it's a little bit overpriced. On the whole it was a good shopping experience and I will be buying more from Banggood. Thank you

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-12 23:35:43

    yerp it's a hat took little longer than expected to get it but covid 19 was to blame my son loves it n he's hat fussy so 👍

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-16 04:22:35

    Отлично! Полностью соответствует!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    EN: nice hat for reasonable price/PL: fajna czapeczka w dobrej cenie

    2017-12-14 15:15:51

    EN: Quite good product for attractive price. 3 patches to put blood type or namepatch or to attach camo on top. Camo type similar to MTP or Camogrom. Adjustable size, no problem to fit my big head (60cm). PL: Bardzo fajna czapeczka za niewielkie pieniądze. Posiada 3 rzepy (na czole, z tyłu i na czubku). Regulowana wielkość. Bez problemu wchodzi na moją głowę 60cm obwodu. Kamuflaż przypomina MTP albo Camogrom.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Simplesmente Perfeito!

    2017-11-24 04:48:10

    Compro a mais de 2 anos na banggood e recomendo de olhos fechados Produtos de excelente qualidade, entrega rápida, e eu nunca tive nenhum problema com a banggood nesses mais de 2 anos que compro com eles, e olha que compro mais de duas ou três vezes por mês. Recomendo a todos! SEMPRE!!!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    I love it

    2017-06-29 06:23:21

    I love hats, I love camouflage - so I just had to buy it. And I don't regret. This cap is perfect so I had to buy even more for the rest of my family...

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    casquette

    2017-12-06 03:20:47

    alors une casquette camo sympa pour les beaux jours tissu assez fin voir au lavage si la forme et les coutures tiennent

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Camouflage CP Baseball Cap

    2017-11-24 10:04:11

    The quality and appearance of the caps are excellent. Excellent service and very fast delivery. Highly recommend.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Awesome quality caps

    2017-11-20 09:15:30

    These operator caps are awesome quality for this price! I've bought all available colors :)

    Komentarze
  1 2 3 4  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>