Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(61)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(61)
    • 5 Star(53)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/01/2021

    Uwielbiam to. Jak to się wydaje na zdjęciu i bardzo praktyczne. Myślałem, że będzie bardziej gówniana, ale ma porządne wykończenie i robi swoje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Dobry produkt, porty usb działają dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    W 22 dni dobre produkty. Lubiłem, kiedy zamówiłem, kiedy zwracali pieniądze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Tökéletes!😃

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    Bardzo ładny, stały i przydatny produkt. Jestem z tego zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Załoga jest elitarna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2020

    Działa świetnie na telefony, ale niektóre tablety mogą być za ciężkie. Wygląda na dobrze zrobioną i działa na mnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    Bardzo dobra praktyka. i dobrze zbudowany ---- również idealny do zaoferowania jako prezent -3 porty jakości połączenia-cen bardzo dobrze-

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2020

    Bardzo szybka dostawa do Grecji. Świetna jakość! Wydaje się, że wykonuje pracę dla telefonu komórkowego lub lekkiego tabletu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2020

    Uważam, że bardzo dobry produkt, przenośny i prosty w obsłudze, USB może być turbo. Jednak produkt i bardzo dobry polecam!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$24.69
    • US$10.99
    • US$21.99
    • US$18.04
    • US$38.99
    • US$34.99
    • US$19.99
    • US$55.99
    • US$22.99
    • US$189.99