Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(99)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(99)
    • 5 Star(95)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/12/2021

    Jest dobrze spakowana! Pomimo tego, że trochę się spóźniliśmy, warto było czekać... O wiele lepiej, niż sobie wyobrażałem. Jakość tego pudełka w cenie jest nierealna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Bardzo ładny głośnik, czy estetycznie, czy jakościowo, jest doskonały pod każdym względem, dźwięk, który wychodzi z tego urządzenia jest po prostu doskonały. Radzę ci, nie pożałujesz swojego zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Bardzo mocny bas w pierwszym zaznaczeniu wyrównawczego. Myślę, że jest najlepsze niż jakiś JBl. Poleć tę jednostkę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Dobra jakość.. I cena 42 USD... Za INSMA.. BARDZO DOBRZE... TO POTRZEBUJE LUDZIE, POPIEŚĆ DOBRZE...

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Piękna skrzynka dźwiękowa, mocna i niedroga! Smakuje jak JBL, zapomnij, insma s600 jest bardzo dobry! Zaskoczony mnie gratulacje!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Doskonały produkt, dobrze zapakowany i chroniony, przybył z wyprzedzeniem, polecam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Pudełko z doskonałą jakością dźwięku, polecam. Małe pudełko przybyło wcześniej i dotarło dobrze zapakowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Wspaniała dzwięk!! Wielkie basy bez przesady. Łatwy do sparowania z Bluetooth. Idź ze mną wszędzie!! Podobało mi się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Parking Banggood, bardzo szybka dostawa, dotarła 12 dni po wysłaniu. Co do produktu, powiem tylko jedno, zapomnij o JBL, korzyści kosztowe tutaj jest surrealistyczne, standardowa wyrównywanie doskonałe, oprócz oferowania innych opcji, poważne sensacyjne. - To tylko komplementy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    To mój drugi zespół, znalazłem to bardzo dobry i doskonały dźwięk

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$108.89
    • US$19.54
    • US$86.61
    • US$60.05
    • US$88.92
    • US$47.34
    • US$51.96
    • US$75.82
    • US$62.99
    • US$139.99
    • US$30.02
    • US$65.99
    • US$35.79
    • US$39.26
    • US$13.79
    • US$43.88
    • US$85.99
    • US$83.99