Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(49)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(49)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/02/2021

    Tripod dotarł prawidłowo. Działa dobrze na każdą komórkę. Lekka, ale wytrzymała Słodkie i stylowe Przybył przed planowaną datą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Bardzo dobrze za tą cenę. Podoba mi się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Wystarczy dla pieniędzy. Nie wydaje się być stabilny, gdy jest rozszerzony na maksa, ale prawdopodobnie będzie dobrze działał, gdy jest używany na niższym poziomie (jak na stole). Wygląda na to, że może być używany do obsługi kamery internetowej lub przenośnego magnetofonu audio, ale nie użyłbym ostatniej części, gdy trzyma kamerę cyfrową, ponieważ ostatnia część jest bardzo cienka i też trochę się chwieje. (i nie użyłbym go w ogóle z bardziej kosztownym urządzeniem - zdecydowanie wybrałbym metalową podstawkę wtedy zamiast tego taniego plastiku). Dostawa była wyjątkowo szybka Z CZ na Węgry (4 dni łącznie z weekendem).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    Przybyło dzisiaj, wszystko ok tylko mała obserwacja, na maksymalnej wysokości jest trochę niestabilna ale poza tym w porządku, kupiłem go jako stojak projektora i cel, który myślę, że spełni, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2020

    Wykonuje pracę, chociaż jakość budynku jest bardzo przeciętna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2020

    Budowanie jakości nie jest takie wspaniałe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Działa dobrze, podstawa statywu jest stabilna jak oczekiwanie i trzyma mój DSLR, więc mogę używać go jako kamery internetowej. Górny klips jest plastikowy i ma do niego trochę giętki, ale jest bardziej niż odpowiedni dla moich potrzeb.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Szybka dostawa. Jakość plastikowych części może być lepsza. Świetny aparat, nie umieściłbym na nim kamery.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Super szybka dostawa. Jakość pozycji pokazana na stronie internetowej. Jakość relacji/ cena bardzo dobra. Dobra robota!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Bardzo szybka dostawa i dobra dla pieniędzy. Nie jestem pewien, czy to potrwa długo, więc kupiłem drugi jako podstawkę zapasową.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 918
    • Ft36 926
    • Ft10 976
    • Ft11 660
    • Ft3 656
    • Ft3 289
    • Ft5 561
    • Ft7 316
    • Ft3 656
    • Ft8 780
    • Ft7 180
    • Ft13 904
    • Ft16 831
    • Ft2 849
    • Ft4 116
    • Ft6 334
    • Ft9 756
    • Ft16 099