Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/09/2021

    Dotarł na czas, wysłał go szybko i przeszedł prosto przez odprawę celną. To było dobrze zapakowane. Mysz jest bardzo wygodna, dotyk jest bardzo miękki. Przyciski są ciche, więc nie ma denerwującego hałasu. Uchwyt wygląda ładnie i ciasno, a także ma dobrą długość. Dioda LED jest piękna i ma 4 piękne kolory, oświetlenie jest również ok. Mysz przesuwa się dobrze nawet bez myszki.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Dotarcie do Chile zajęło niewiele czasu. Skrzynia produktu była trochę zmiażdżona, ale mysz była w dobrym stanie, a w środku był trochę mocny zapach plastiku. Klikamy są ciche, a wskazania pojawiają się w Chino.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Przesyłka była szybka i produkt wysokiej jakości. Jest ładny, ma wiele szczegółów i dotyk jest naprawdę miły. 100% polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    very nice mouse I love it, matches my pink gaming aesthetic 💗

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Naprawdę ładna mysz, wygląda jak na zdjęciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2022

    Tylko tydzień do statku, działa dobrze i nie jest uszkodzony, przekroczył moje oczekiwania na tak tanią myszkę Nie spodziewałem się, że w ogóle

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2022

    Moja córka go uwielbiała

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2022

    👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2022

    Działa bardzo dobrze, bardzo dobrze. Pocieszenie w dłoni. Kupiłem go jako prezent i spodobał jej się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2022

    Bardzo ladnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.99
    • US$34.99
    • US$10.99
    • US$14.99
    • US$39.99
    • US$11.99
    • US$10.99
    • US$13.99
    • US$29.99
    • US$16.99
    • US$13.99
    • US$31.99
    • US$22.99
    • US$13.99
    • US$13.99
    • US$33.99
    • US$12.99
    • US$12.99