Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(16)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/09/2021

    Dotarł na czas, wysłał go szybko i przeszedł prosto przez odprawę celną. To było dobrze zapakowane. Mysz jest bardzo wygodna, dotyk jest bardzo miękki. Przyciski są ciche, więc nie ma denerwującego hałasu. Uchwyt wygląda ładnie i ciasno, a także ma dobrą długość. Dioda LED jest piękna i ma 4 piękne kolory, oświetlenie jest również ok. Mysz przesuwa się dobrze nawet bez myszki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Dotarcie do Chile zajęło niewiele czasu. Skrzynia produktu była trochę zmiażdżona, ale mysz była w dobrym stanie, a w środku był trochę mocny zapach plastiku. Klikamy są ciche, a wskazania pojawiają się w Chino.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Przesyłka była szybka i produkt wysokiej jakości. Jest ładny, ma wiele szczegółów i dotyk jest naprawdę miły. 100% polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    very nice mouse I love it, matches my pink gaming aesthetic 💗

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Naprawdę ładna mysz, wygląda jak na zdjęciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Bardzo zadowolony klik jest cichy, ponieważ jest przyjemny w dotyku może również zmienić jego czułość w każdym przypadku, aby również

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    dobrej jakości i wagi, podoba się bardzo

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    Good mouse with a silent click and a nice material (very smooth) the colours are very pretty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Looks stunning, feels light and works perfectly. The box was a little damaged though, but the mouse was fine.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    The mouse works well and it has nice weight to it, however the package was severely damaged, came early

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft20 963
    • Ft17 263
    • Ft18 497
    • Ft19 422
    • Ft16 955
    • Ft13 872
    • Ft25 280
    • Ft19 730
    • Ft16 030
    • Ft27 746