Opinie klientów

5 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(18)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(18)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/09/2020

    Wygląda to na dobrą jakość za cenę, jest dobry rozmiar i bardzo wygodne do przesuwania myszy i miękkie umieszczanie lalek podczas manipulowania klawiaturą i myszą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Wspaniale! I tak uwaga do sprzedawcy. Zdjąć elastyczny wokół dywanu, ponieważ go deformuje i pomimo 2 tygodni stosowania, nadal nie odzyskał swojego płaskiego kształtu! Trzeba też poczekać kilka dni, aż zapach nowego się rozwieje, więc zauważcie tych, którzy są wrażliwi na zapachy..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    To trwało trochę dłużej niż zwykle usługi biorą z bangood, ale stało się nieskazitelne. To było dokładnie tak, jak oczekiwano, dobra grypa dla każdej klawiatury lub myszki.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Jest to jedna z najlepszych mat budżetowych xxl, czuje się bardzo dobrej jakości i jest doskonały rozmiar (kupiłem wersję rozszerzoną). 100 procent polecam najlepszą matę myszą na rynku w tej taniej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Excellent accessory for your computer. Good quality / price rapport! Great packaging and easy to use! Works perfectly with any mouse! Good shipping speed!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Powinno być bardziej prostokątne. tj. Lepsze proporcje. W przeciwnym razie w cenie jest dobry produkt! Zalecane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Kup ją tacie. Jest zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16,349
    • Ft17,274
    • Ft24,987
    • Ft16,349
    • Ft19,002
    • Ft19,125
    • Ft21,717
    • Ft16,349
    • Ft8,636
    • Ft13,880