Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/07/2019

    1,75

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Kupiłem wiele małych koszulek na tej stronie, których marka INCERUN i szczerze mówiąc są bardzo dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Tak, otrzymałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2018

    This shirt I received was too small. I ordered 3XL, the tag on it said 3XL, but I could barely get it on.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • nikolay
    RU
    11/08/2020

    ХОРОШАЯ РУБАШКА na takie dni, ПРОДАВЦУ.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2019

    The size of this shirt is smaler than stated. I ordered an XL and the product is marked as XL, but the size is a normal Large.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2019

    Velmi lehký materiál, což je pro velmi horké letní dny naprosto ideální. Líbí se okolí. Plně doporučuji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2019

    El producto llegó bien, solo que el color en la pagina es más claro y cuando llego se ve diferente. Es más oscuro

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2019

    Ist ein bisschen klein für XL und der Stoff mir persönlich zu durchsichtig. Aber sonst OK.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 813
    • Ft11 498
    • Ft9 198
    • Ft6 619
    • Ft7 664
    • Ft10 453
    • Ft9 580
    • Ft11 498
    • Ft8 013
    • Ft7 279
    • Ft9 580
    • Ft6 486
    • Ft14 565
    • Ft9 580
    • Ft8 813
    • Ft11 113
    • Ft7 279
    • Ft13 032