Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(146)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(146)
    • 5 Star(126)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/05/2022

    Dotarł w bardzo szybkim czasie zaledwie 10 dni roboczych. Produkt wydaje się dobrze wykonane sprawa jest dobrze zadbany. Oprócz instrukcji w języku angielskim znajduje się ładowarka ze złączem USB. Nie miałem jeszcze okazji go przetestować, bo jest pod kontrolą. Linia jest bardzo przyjemna, pamiętając swoje powołanie jako zegarek sportowy. Taśma jest miękki silikon i nie powoduje żadnego dyskomfortu nadgarstka. Ładnie naprawdę. Pobrałem już aplikację infowear i stworzyłem konto. Wykonam tandem z moimi amazfit stratos, a także sprawdzę niezawodność czujników wellness.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2022

    Doskonały smartwatch Stratos 2, kompletny zegarek, który łączy dolinę na pieniądze w połączeniu z tym, co oferuje. Ma GPS, pomiary tętna, utleniacz, dużą autonomię, kontrolę muzyki, pogodę i lukier na torcie... Amolowany ekran, dzięki zaabLAZE. Polecam kupno jest tego warte i dzięki Bangoodowi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2022

    Lekki, ładny i dobrze wyglądający zegarek w przystępnej cenie. W trybie oszczędzania baterii żywotność baterii jest doskonała w porównaniu do innych marek smartwatchów, które wypróbowałem w tej samej kategorii cenowej. Jeśli interesuje cię tętno, stopień i sen, i poziom tlenu we krwi - ten inteligentny zegarek może dać dość dokładny odczyt podobny do tych drogich zegarków.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2022

    Zeblaze stratos 2 kolejny niesamowity smartwatch, który udaje się zrównoważyć koszty zakupu i jakość (Ekran AMOLED, GPS, duża autonomia, wygodne 25 dni, dobre pomiary z pomiarem tętna i pomiarem tlenu we krwi) Brakuje tylko pomiaru ciśnienia, aby być kompletnym. W przeciwnym razie doskonale.... Kupuj bez strachu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2022

    Szybka dostawa zamówień!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2022

    Ok, dzięki, banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2022

    Przyszli 4 dni wcześniej. Właśnie otworzyłem wygląda bardzo dobrze... napiszę ponownie po użyciu.. Dziękuję BANGGOOD .... SUPER

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2022

    Received watch in 27 days in perfect condition. It's aesthetically pleasing and fully functional, I highly recommend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2022

    Dobry zegarek wygląda mocny i dobrej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2022

    Świetny zegarek, świetne funkcje, łatwy w obsłudze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.99
    • US$28.99
    • US$39.99
    • US$65.99
    • US$29.99
    • US$139.99
    • US$35.99
    • US$59.99
    • US$27.99
    • US$13.68