Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(51)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(51)
    • 5 Star(43)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/01/2022

    Bardzo łatwy w montażu silnik. Jeśli jesteś motocyklem wyścigowym potrzebujesz pewnych środków ostrożności. Aplikacja jest tłumaczona trochę słabo. Ale zgodnie z instrukcjami dobrze się wpina. Mniej niż godzinę masz w pełni elektryczny rower

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Brakuje do wypróbowania, to wygląda dobrej jakości materiały! Moja dziewczyna będę cieszyć się dużo z roweru, z pomocą tego koła (ponieważ wszystkie tereny w pobliżu domu są zboczami o dużej nierówności).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Jak na razie bez problemów. Obręcz koła ma szerokość 22 mm (standard to około 25 mm). Akumulator wydaje się w porządku na krótki czas użytkowania. Instalacja nie wymagała wielu modyfikacji. Jak na razie szczęśliwy. Jedna rzecz, dla Belgii maksymalna dopuszczalna prędkość na e-rowerze to 25km/h. Więc ten zestaw jeździ trochę szybciej.. Dostarczenie w ciągu 10 dni.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Mam nadzieję, że spełnisz swoje nadzieje...!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Sterownik zaginął

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    A kerék gyorsan megjött, sajnos használni nem tudom mivel az akkumulátora áramot nem nem tartalmaz és a mellékelt töltővel való töltést sem fogadja ! A reklamációt megteszem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Ok, więc przejdźmy do przeglądu tej sprawy... 1. Dostawa była naprawdę szybka, w ciągu tygodnia do Wielkiej Brytanii z CZ. TICK 2. Dobrze zapakowane i chronione. TICK 3. Przyzwoita opona z rurką zaworową Schrader. Jednak zmieniłem to dla istniejącej opony i rurki zaworowej Presta, ponieważ to jest to, co mam na wszystkich moich rowerach. 4. Jakość budowy jest bardzo dobra, ma jakość do niego TICK... Ale jest ciężki! :-) 5. Kupiłem najtańszą wersję V-Hake'a, ale nadal wysyłają ci nienadający się Dysk 6. Lekki uchwyt na telefon też do niego pasuje... Ja (moja żona) nie będę go używać. Teraz negatywy, nie bardzo duże, ale nadal tam są: 7. Nadwozie koła łapie się na widelec z boku napędu o około 3 >4 mm i rozpyla je na zewnątrz. Większość widelców ma mały wewnętrzny krok nad odrzutami, więc jestem zaskoczony, że nie pomyśleli o tym... To nie jest żadne rozwiązanie. Umieściłeś tam kilka podkładek, żeby stworzyć dobrą powierzchnię zaciskową, ale jestem inżynierem i to mnie zniechęciło do „kompromisu". Druga strona jest czysta, bo nie używam hamulców dyskowych. 8. Inną rzeczą, o której nie wspominają, jest szerokość obręczy... Jest szeroka! Obręcz wynosi 31 mm, a standardowa obręcz wynosi około 23 mm, więc jeśli masz hamulce v, musisz je zresetować. Oznacza &, że nie można po prostu zmienić kół do normalnego, trzeba byłoby ponownie zresetować hamulce do kabli. Połączenie z aplikacją Bluetooth (iMortor3) jest doddle i istnieje wiele ustawień, które można zmienić w razie potrzeby, jak ilość pomocy, jaką daje i jak szybko kopie itd. Żona jedzie dziś na przejażdżkę, żeby to sprawdzić, więc wrócę, jeśli będą jakieś problemy. Nie spodziewam się jednak ;-)

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Niekompletny produkt nie ma drogi z ekranem LCD i kablem przepustnicy reszta wskazuje na śruby zaciskowe i obręcze kablowe, ale nie ma kabla i przepustnicy, więc chcę to

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2019

    ยังให้คะเเนนไม่ได้ เพราะยังไม่ได้ลอง ใช้งานเลย ของมาสภาพ ok

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Szybka dostawa, łatwy montaż i montaż. Rączka tarczy hamulcowej nie jest prosta, zbyt blisko piasty koła, co wymaga dodatkowych modyfikacji. Dlatego, oryginalny uchwyt tarczy hamulcowej może być używany. Zbyt ciężki.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$1,399.99
    • US$929.99
    • US$699.99
    • US$1,129.99
    • US$659.99
    • US$974.03
    • US$1,159.99
    • US$1,199.99
    • US$1,079.99
    • US$1,499.99
    • US$1,120.25
    • US$1,179.99
    • US$1,559.99
    • US$1,070.78
    • US$695.99
    • US$1,489.99
    • US$1,129.99
    • US$96.99