Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(260)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(260)
    • 5 Star(213)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(13)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/01/2021

    To błąd, to nie jest prawe koło. To jest miejskie koło rowerowe i kupiłem górskie koło rowerowe. Co mam zrobić?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Doskonały stosunek jakości do ceny. Bardzo łatwy do zainstalowania. Działa doskonale. Musiałem jednak nieco zmodyfikować mój rower, aby zmieścić akumulator (patrz zdjęcie). Domyślne hasło dla aplikacji to 6666 a nie 0000 jak podano w instrukcji użytkownika. Oglądaj YouTube dla instalacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Szybka dostawa, koło jest już zamontowane i teraz musimy przetestować.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Szybka dostawa.Produkt używany na moim skuterze.Do tej pory w trybie testowym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2020

    Instalacja w moim tandemie zajęła tylko kilka godzin. Wymieniłem zapasowy dysk hamulcowy na mój większy. Musiałem zamontować kontroler prędkości po lewej, ponieważ nie było miejsca po prawej z powodu mojego kontrolera biegów NuVinci. Musiałem odpiłować mały wystający błotnik montujący, żeby akumulator mógł się podłączyć. Szybki test drogowy, a motor nadal działał i zatrzymał się - OK, a dodatkowy ciężar z przodu nie był zauważalny w użyciu. Aplikacja iMortor2 na moim telefonie natychmiast wykryła system i poprosiła o hasło. To 6666 jak na zdjęciu – nie zera jak w tekście! Miałem szybki samodzielny proces i silnik działał. Na płaskiej drodze bez pedałowania powoli przyspieszył z około 7 km/h do nieco ponad 14 km/h na około 300 m. Powoli przyspieszał, kiedy musiałem zatrzymać się na skrzyżowanie. Powtórzyłem test dzisiaj po naszej jeździe, i tym razem udało mu się tylko przyspieszyć z około 6 km/h do nieco ponad 9 km/h. Instrukcja mówi, że maksymalna waga kierowcy to 180Kg. 180Kg to całkiem gruby rowerzysta, i myślę, że jest to złe tłumaczenie i oznacza, że całkowita waga motocykli to 180Kg. W takim razie jesteśmy blisko granicy. Wyruszyliśmy dziś rano na wzgórze i uruchomiliśmy się, by zobaczyć efekt. Nic nie widać. Więc nie będziemy zasilać wzgórz stopami na kierownicy! Później próbowałem zasilać stoki i wiatry czołowe. Nic się nie dzieje, kiedy włączam silnik, ale po chwili okazuje się, że jedziemy trochę szybciej i pedałowanie staje się łatwiejsze. Wygląda na to, że powinno być dobrze złagodzić ostatnie etapy jazdy, kiedy jesteś zmęczony i wiatr ci powieje. Dziś przejechaliśmy 20 mil na rowerze i zużyliśmy około 75% baterii, chociaż nie sądziłem, że używam jej za dużo. Spodziewam się, że użycie pełnej mocy na wzgórzach było problemem ze względu na naszą ogólną wagę. Cóż, robi to, co robi i jest w porządku za cenę. Lepiej by to działało na lżejszym motorze. Kocham gadżety, więc jestem szczęśliwy, 😊

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2017

    This controller is configured very power efficiently. It has 10x 18650 cells in series (36volt, 42volt max). The battery is rated at approx 3000mAh. The way the controller operates requires pedaling to keep the bike moving. With gentle pedaling, the hub motor easily maintains 15km/h on flat ground. If you pedal as hard as you can, it only gets up to 18km/h -- seems like the hub motor is retarding my speed. The handlebar attached phone mount and the USB port actually works pretty well to grip my Nexus 6P, but I can't imagine wasting the charge on the small 3Ah battery to charge my phone and thus limiting the range of my ride. This kit has many features, I just wish it were more powerful.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2017

    Muy contento con la adquisición. Me a sorprendido bastante, ya que yo peso 100Kg y tras montarlo y cargar la batería al máximo, salí a dar un paseo de prueba con mi hija pequeña que la llevo también en la bici con su silla, ha durado bastante la batería y a la hora de la verdad, cuesta arriba, no me a decepcionado en absoluto, iba como si fuera en llano.... Muy contento con el producto. La única pega es que la App, no he conseguido descargarla correctamente, ya que me salen páginas en chino, pero por lo demás, un 10!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2017

    Compré la versión 001 de esta rueda con motor, la versión más de montaña y con frenos de disco. La tengo en una bici de montaña, concretamente en una Rockrider 5.3. Tardó unos 20 días en llegar, venía por UPS recorriendo media europa y no me cobraron aduanas (van prepagadas). Vino en una caja bastante grande y me puse a montarla. Creo que mandan color de la batería aleatorio, en mi caso fue negro, la opción que prefería al ser la más discreta. Tengo que reconocer que la instalación no fue nada fácil, tuve que lijar, cortar y ajustar varias partes de la bici por que no me encajaba por muy poco. Si tienes suerte y te toca una bici "más normal", no tardas ni 5 minutos en montarla. Pero cuidado que se te puede complicar. Quitando el lio del montaje, estoy bastante contento con el motor. Vivo en una zona con muchas cuestas y muy empinadas y es una ayuda enorme para mi tener el motor. No te sube una cuesta ni mucho menos, pero vas el doble de rápido y te cansas la mitad. También la he estado probando por campo y muy bien, por zonas muy estrechas si le das mucha caña, la sensación de velocidad es espectacular. Por terrenos planos llega a 25kmh que no es demasiado pero es el límite legal y es una velocidad decente. En curvas muy cerradas o en sitios estrechos, como he dicho antes, da mucha sensación de velocidad. La velocidad mínima para que la rueda funcione es a 5kmh, por lo que si vas demasiado lento no te ayudará. Hay que tener en cuenta esto si vas subiendo una cuesta muy empinada o por un terreno dificil y quieres ayuda del motor. Respecto a la autonomía, aunque tengo que seguir haciendo pruebas, no está mal pero si que se podría mejorar quizás. En unos 6km por cuestas le queda la mitad de batería. Además que cuanto menos batería le queda menos tira. Estaría bien que vendiesen baterías a parte para poder ir cambiándolas (no pesa mucho) pero por desgracia no hay manera de encontrarlas. Como dato, la batería usa 10 baterías Panasonic NCR18650 que son las mejores, las mismas que usan los Tesla. A parte del motor, monta unos neumáticos de marca buena (Kenda), híbridos en el caso del modelo 001. La estructura del motor y demás se ve bastante bien hecha y de buena calidad. Lo único que pondría de pega es que la batería sobresale un poco por un lado y los enganches no son demasiado cómodos para quitar/sacar ni tampoco parecen muy resistentes, aunque no he tenido problema por ahora. Me está costando ajustar los frenos de disco por que hay muy poco espacio entre el motor y los discos, todavía no he conseguido que vayan bien del todo (también tuve que lijar parte de freno de disco para que cupiera). El_motor_tiene_bluetooth_y_se_conecta_y_maneja_por_una_app_(es_opcional,_funciona_sin_ella)_pero_no_he_sido_capaz_de_conseguirla_por_ningún_lado._Agradecería_muchísimo_si_alguien_me_la_puede_pasar_por_que_quiero_probarla_y_todavía_no_he_podido._ También_me_he_estado_fijando_que_el_motor_tiene_como_un_"control_de_crucero",_si_vas_a_una_velocidad_y_ve_que_se_está_quedando_parado,_aunque_no_aceleres,_te_da_más_ayuda._En_ocasiones_esta_función_te_puede_ayudar_(cuando_estás_cansado)_pero_a_veces_es_algo_molesta_por_que_te_quieres_parar_realmente,_como_en_un_paso_de_cebra,_esperando_que_pase_un_peatón.._y_el_motor_quiere_seguir._Para_pararlo_tienes_que_darle_un_toque_al_acelerador_o_una_frenada_y_ya_detecta_que_te_quieres_parar_y_se_detiene. Conclusión:_me_parece_un_buen_invento_y_a_todo_el_mundo_por_la_calle_le_impresiona_y_se_pone_a_mirarla. No esperes_que_el_solito_te_suba_una_cuesta_pero_si_te_ayuda_bastante. Tienes_que_pensar_si_te_compensa_ganar_8kg_de_peso_en_la_rueda_delantera, que_para_manejar_la_bici_parada_o_para_moverla_es_algo_incómodo, pero_a_cambio_consigues_ir_el_doble_de_rápido_a_la_mitad_de_esfuerzo. En_mi_caso_si_me_compensa. PD: perdón_por_los_guiones(hay límite de caracteres)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2018

    Ayer la estrene y la experiencia fue muy positiva. Sube las cuestas que lo flipas, aunque le di a los pedales por hacer algo de deporte. Hice unos 50 km pero la encencia y apagaba para dejar algo para el final. Buena compra, y no la veo para nada cara para la funcion que desempeña. Se monto muy facilmente y vino equilibrada. Me gusta. Por poner una pega voy a ver si consigo encontrar una bateria de repuesto por si se daña, me la roban, etc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2017

    выставил=все-5 качество внешность удобство сборки и эксплуатации=всё устраивает! НО ВОЗНИКАЕТ НЕСКОЛЬКО МОМЕНТОВ-БАТАРЕЯ НАХОДИТСЯ СНАРУЖИ-ПРИ ДОЖДЕ-НЕ ЗАМКНЁТ???-ТАМ В ВЕРХНЕЙ ЧАСТИ АКБ=ЕСТЬ 4 ПРОРЕЗИ -ГДЕ ЗАЩЁЛКИ!! И ЕЩЁ=ПРОДУКТ ПОСТАВЛЯЕТСЯ НА МИРОВОЙ РЫНОК--ПОЧЕМУ НЕТ НАСТРОЕК НА ЯЗЫКАХ=КРОМЕ КИТАЙСКОГО!!!ЗАГРУЗИТЬ ПРИЛОЖЕНИЕ-ПОЧТИ НЕРЕАЛЬНО А РАЗОБРАТЬСЯ С НАСТРОЙКАМИ-ТЕМ БОЛЕЕ!!! ВЫВОД=КОНЕЧНО Я ПОТОРОПИЛСЯ=НУЖНО БЫЛО ВЫЖДАТЬ-КОГДА ВСЁ ДОРАБОТАЮТ--НО УЖ ОЧЕНЬ ЗАИНТЕРЕСОВАЛ ЭТОТ ПРОДУКТ!!!!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft142 483
    • Ft121 637
    • Ft223 638
    • Ft39 707
    • Ft300 456
    • Ft86 727
    • Ft24 777
    • Ft90 767
    • Ft30 972
    • Ft182 751
    • Ft247 798
    • Ft37 167
    • Ft340 724
    • Ft4 646
    • Ft10 144
    • Ft246 559
    • Ft21 825
    • Ft4 953