Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(54)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(54)
    • 5 Star(51)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/10/2021

    Produkt dotarł na czas, proste opakowanie, ale przetrwał system i dostawy. To było zaskoczeniem, że nie zadziałało na początku, ale działa poprawnie. Za cenę, którą zapłaciłeś za produkt, należy ci się gratulacje. Wykończenie ok, Wysoka czułość, Wsparcie palców ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Dostałam ją wczoraj. Przyszło całkiem szybko. Podobała mi się forma, która dobrze pasuje do dłoni, a materiał ma dobrą jakość. Po prostu nie podobały mi się baterie, które można było naładować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Wielka myszka jak na razie, latency nie jest zauważalna (bardzo blisko myszki okablowanej) i gra w konkurencyjne gry fps nie jest problemem (przyciski boczne byłyby ładne, ale w tej cenie nie można oczekiwać wiele). Czas pracy baterii zależy od tego, jakie baterie włożysz do niej, ale etykieta na dole mówi 3v przy 13mA, więc powinno wystarczyć na długi czas. Posiada funkcję oszczędzania energii, gdzie jeśli nie dotkniesz jej przez chwilę czujnik się wyłącza, ale włącza się w ciągu pół sekundy, gdy poruszasz myszką. Jest bardzo lekki, a podstawa jest ładna i śliska. To znaczy, że jest dobry dla dokładności w grach wideo. Koło przewijania jest również ładne i 'taktowe', dzięki czemu można dokładnie przewijać i nie przekraczać potrzebnej liczby kliknięć. Nie było sterowników do instalacji z odbiornikiem, wystarczy podłączyć i grać. Jestem bardzo zaskoczony jakością, ponieważ nie spodziewałem się zbyt wiele, ale byłem mile zaskoczony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2021

    Przedmiot jest dobry i ostrożnie obsługiwać.. Brak uszkodzeń. Jakość jest dobra. Wielkie dzięki..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Miła i wygodna myszka! Szybko przyszedł!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Mysz. Dziękuję Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Kupiony na pstryknięcie, więc to był dobry interes. Dostarczona w ciągu zaledwie 11 dni przez Banggood Express, paczka była nieco zgnieciona, ale mysz jest nieuszkodzona. Całkiem dobra myszka, używa 2 baterii AAA, ma włącznik/wyłącznik i 3 ustawienia dpi, nie mogę prosić o więcej w tej cenie. Dzięki Banggood!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Ergonomiczny, w pełni funkcjonalny projekt. Dobry czas pracy na baterii. 95% Super cena... Ergonomiczna, lekka konstrukcja. Dobre efekty ładowania. 95% Świetna robota...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Bardzo zadowolony przez mysz gry, dotarł w dobrym stanie i szybko. Działa bardzo dobrze z wtyczką USB, trzeba dodać 2 baterie aaa (mały model ) i wszystko działa wspaniale

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Pasuje idealnie do dłoni Długie żywotność baterii do ładowania Pasuje do ręki Długi filtr do ładowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 169
    • Ft5 370
    • Ft18 962
    • Ft5 908
    • Ft4 738
    • Ft2 842
    • Ft3 648
    • Ft3 281
    • Ft2 551
    • Ft3 474
    • Ft18 962
    • Ft16 591
    • Ft18 962
    • Ft16 749
    • Ft18 962
    • Ft18 329
    • Ft20 226
    • Ft22 122