Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(674)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(674)
    • 5 Star(623)
    • 4 Star(42)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/01/2019

    The charger was delivered in excellent conditionIt traveled from China to TexasWithout any issues.Actually unit itself feels very sturdy, As advertise this charger is compatible with S2 and S3 batteries.If you're in the market for something simple yet effective I would definitely recommend this product!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Naprawdę dobra ładowarka baterii Lipo w cenie! Przetestowałem go i działa tak jak oczekiwałem... Proste, nie szybsze ładowanie, ale robi swoje!!! Zwróć uwagę na ciepło wytwarzane na ładowarce podczas ładowania, więc nie umieszczaj baterii Lipo obok ładowarki. Produkt dotarł w idealnym stanie wraz z wtyczką UE. Czas wysyłki i dostawy był bardzo szybki, jak zwykle przy zakupie od Banggood... Zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Dobra ładowarka do lipo w tej cenie! Byłem nowy w hobby Rc Car, więc potrzebowałem taniej ładowarki, więc poszedłem po to, jak dotąd nie miałem problemów. Szczerze polecam!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Bardzo lekki i z adapterem Eu. Żegluga bardzo szybko, mniej niż tydzień do przyjazdu do Szwecji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Prawidłowy produkt, szybka dostawa. Także z wtyczką eu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Produkt odpowiednio zapakowany, czysty i dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Wspaniała nowa ładowarka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Przyszedł bardzo szybko dobry produkt xxxx

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Doskonały i bardzo łatwy w użyciu. Wymaga to czasu, ale baterie są naprawdę w pełni i równowaga ładowana. Szybka wysyłka i Banggood jest zawsze A1

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Dotarcie do Wielkiej Brytanii zajęło mniej niż tydzień i jeszcze nie jest testowane, ale wydaje się to dobrej jakości ładowarka w tej cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 804
    • Ft8 048
    • Ft3 165
    • Ft7 503
    • Ft27 246
    • Ft8 780
    • Ft9 144
    • Ft9 835
    • Ft4 388
    • Ft6 217
    • Ft12 072
    • Ft3 134
    • Ft1 572
    • Ft12 804
    • Ft11 340
    • Ft2 925
    • Ft34 534
    • Ft2 563