Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(527)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(527)
    • 5 Star(500)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/08/2020

    Produkt doskonałego wykonania, szybkiej wysyłki i dobrze zapakowany, łączący równolegle baterie poprzez płytkę do ładowania balansu można naładować lipo w połowie czasu, Dzięki funkcji przechowywania możliwe jest również zachowanie żywotności naszych baterii poprzez zwiększenie żywotności, gdy nie są one używane przez okres dłuższy niż 1 tydzień, świetny produkt, zdecydowanie polecam go

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Mam ładowarka bardzo szybko, przetestowałem ją i działam świetnie. Nie przegrzewa się tak bardzo, jak tańsza ładowarka, którą miałem wcześniej, mogę polecić jeden zestaw z deską do ładowania, naprawdę świetny :)))

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Tania ładowarka wraz ze wszystkimi kablami, zasilaczem i równoległą płytą. Świetny początek, ale niska jakość. Należy pamiętać, że jest to KLON IMax B6 i dlatego też pojawi się pewna funkcjonalność oryginalnej, Jak na przykład kalibracja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    kompletny i doskonały w jego użyciu polecam go do ładowania baterii dronów fpv, mam jako baterie tattu zabawy much 1300 100c 4s

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    Świetny produkt, to zdecydowanie zmniejsza problemy, które można mieć z ładowarkami bez zrównoważonego ładowania, wygodny i z zasilaczem, bananowa wtyczka i płytka do równoległego ładowania jest koniecznością, że każdy początkujący musi mieć!!! Doskonała jakość/cena (wzbogacona o 22 EUR) Consigliatissimo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Artykuł odpowiada reklamowemu. Jeszcze jej nie użyłem, ale wszystko chyba działa. Tylko wtyczka do łańcucha została złamana, ale ponieważ mam więcej identycznych kabli, skończyłem na wymianie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2020

    Perfect ładowarka robi wszystko ręcznie w języku angielskim niestety, ale w sieci trzeba będzie przetłumaczyć tylko brakuje adaptera xt30 dla małych, ale w przeciwnym razie polecam dla długowieczności Twojego!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Bangood znowu dał nam przewagę z szybką dostawą. Z pewnością są dumni z pakowania rzeczy, jestem również pod wrażeniem, jak pudełko znaleziono nieuszkodzone aż z Chin. Jak dotąd nie przetestowałem go z powodu innych zobowiązań, ale powiem, że zamówiłem wtyczkę wersji UE, ale wysłali mi wersję USA, To nic wielkiego, bo mam szczęście, że mam pudełka z różnymi tropami i zasilaczami, które gromadziłem przez lata w naprawianiu komputerów. To właśnie mówię Dobra robota Bangood świetna obsługa jak niesamowity czas dostawy!!! Dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Very good product. Arrived in about 2 weeks to Canada, balance charges a 6s Lipo really well and has a lot of safety features which is a huge plus at this price, nice job.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Jestem pod wrażeniem usług. Przesyłka dotarła na czas i produkt jest bardzo dobrze zapakowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 848
    • Ft21 103
    • Ft4 422
    • Ft4 422
    • Ft3 711
    • Ft25 683
    • Ft5 444
    • Ft20 762
    • Ft4 763
    • Ft3 893
    • Ft20 113
    • Ft3 711
    • Ft10 519
    • Ft6 496
    • Ft5 444
    • Ft7 146
    • Ft11 571
    • Ft4 330