Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(554)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(554)
    • 5 Star(523)
    • 4 Star(28)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/08/2021

    Świetny Alim! Używam go głównie z moimi trójkami do mojego Tyna Whoop. Mamy dużo opcji, ładowanie, rozładowanie, napięcie magazynowe. Liczba kontroli komórek. Raz zapomniałam zamknąć równowagę i tak mi to powiedziało! Kable są fajne, ale musiałem kupić adaptery xt30 xt60 do mojego lipo 3s. Na pudełku jest wtyczka krokodyla, muszę zapytać, czy jest przeznaczona do użycia akumulatora samochodowego do zasilania ładowarki, jeśli tak, to będzie SOO COOL. Wzornictwo wydaje się wiarygodne i fajne: ta ładowarka jest używana często w społeczności rajdowców fpv, i nie ma dobrych samouczek, aby prawidłowo go używać. Zalecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Mam ładowarka bardzo szybko, przetestowałem ją i działam świetnie. Nie przegrzewa się tak bardzo, jak tańsza ładowarka, którą miałem wcześniej, mogę polecić jeden zestaw z deską do ładowania, naprawdę świetny :)))

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Tania ładowarka wraz ze wszystkimi kablami, zasilaczem i równoległą płytą. Świetny początek, ale niska jakość. Należy pamiętać, że jest to KLON IMax B6 i dlatego też pojawi się pewna funkcjonalność oryginalnej, Jak na przykład kalibracja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    kompletny i doskonały w jego użyciu polecam go do ładowania baterii dronów fpv, mam jako baterie tattu zabawy much 1300 100c 4s

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Artykuł odpowiada reklamowemu. Jeszcze jej nie użyłem, ale wszystko chyba działa. Tylko wtyczka do łańcucha została złamana, ale ponieważ mam więcej identycznych kabli, skończyłem na wymianie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2020

    Perfect ładowarka robi wszystko ręcznie w języku angielskim niestety, ale w sieci trzeba będzie przetłumaczyć tylko brakuje adaptera xt30 dla małych, ale w przeciwnym razie polecam dla długowieczności Twojego!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Bangood znowu dał nam przewagę z szybką dostawą. Z pewnością są dumni z pakowania rzeczy, jestem również pod wrażeniem, jak pudełko znaleziono nieuszkodzone aż z Chin. Jak dotąd nie przetestowałem go z powodu innych zobowiązań, ale powiem, że zamówiłem wtyczkę wersji UE, ale wysłali mi wersję USA, To nic wielkiego, bo mam szczęście, że mam pudełka z różnymi tropami i zasilaczami, które gromadziłem przez lata w naprawianiu komputerów. To właśnie mówię Dobra robota Bangood świetna obsługa jak niesamowity czas dostawy!!! Dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Idealne opakowanie wysyłka bez żadnych opóźnień. Świetny produkt z wieloma funkcjami uważam to za bardzo przydatne nie tylko w świecie dronów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Very good product. Arrived in about 2 weeks to Canada, balance charges a 6s Lipo really well and has a lot of safety features which is a huge plus at this price, nice job.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Jestem pod wrażeniem usług. Przesyłka dotarła na czas i produkt jest bardzo dobrze zapakowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 794
    • Ft4 892
    • Ft6 355
    • Ft9 088
    • Ft2 764
    • Ft9 382
    • Ft9 079
    • Ft12 234
    • Ft20 281
    • Ft10 487
    • Ft4 892
    • Ft10 835
    • Ft4 193
    • Ft11 186
    • Ft55 593
    • Ft12 585
    • Ft36 023
    • Ft2 443