Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(679)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(679)
    • 5 Star(641)
    • 4 Star(32)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/08/2021

    Świetny Alim! Używam go głównie z moimi trójkami do mojego Tyna Whoop. Mamy dużo opcji, ładowanie, rozładowanie, napięcie magazynowe. Liczba kontroli komórek. Raz zapomniałam zamknąć równowagę i tak mi to powiedziało! Kable są fajne, ale musiałem kupić adaptery xt30 xt60 do mojego lipo 3s. Na pudełku jest wtyczka krokodyla, muszę zapytać, czy jest przeznaczona do użycia akumulatora samochodowego do zasilania ładowarki, jeśli tak, to będzie SOO COOL. Wzornictwo wydaje się wiarygodne i fajne: ta ładowarka jest używana często w społeczności rajdowców fpv, i nie ma dobrych samouczek, aby prawidłowo go używać. Zalecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2020

    Przyszedł szybko i jakość dzięki za cenę

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Perfect to druga ładowarka, którą kupuję, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Doskonały i kompletny, chollo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2020

    Produkt doskonałego wykonania, szybkiej wysyłki i dobrze zapakowany, łączący równolegle baterie poprzez płytkę do ładowania balansu można naładować lipo w połowie czasu, Dzięki funkcji przechowywania możliwe jest również zachowanie żywotności naszych baterii poprzez zwiększenie żywotności, gdy nie są one używane przez okres dłuższy niż 1 tydzień, świetny produkt, zdecydowanie polecam go

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    kompletny i doskonały w jego użyciu polecam go do ładowania baterii dronów fpv, mam jako baterie tattu zabawy much 1300 100c 4s

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2020

    Świetna ładowarka do baterii wraz ze wszystkimi niezbędnymi kablami. Absolutnie polecam!! Pełna recenzja na YouTube: Nera87 Instagram: nera87_ Opinie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2019

    o produto é de boa qualidade, todas as funções funcionando perfeitamente e carrega super rápido.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2022

    Działa dobrze, jestem zadowolony z zakupu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2022

    il caricabatteria corrisponde alla descrizione, arrivato con tutto il necessario ben imballato e protetto per il trasporto. Arrivato nella versione da 80W, nella confezione è compreso, imax B6 80W, alimentatore di rete e cavo con spina shuko, scheda di bilanciamento e carica in parallelo, una serie di cavi. venditore serio ed affidabile.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.00
    • US$25.99
    • US$6.89
    • US$6.92
    • US$26.99
    • US$19.62
    • US$105.99
    • US$26.55
    • US$5.63
    • US$80.84
    • US$18.39
    • US$24.24
    • US$6.65
    • US$15.00
    • US$9.19
    • US$17.99
    • US$79.99
    • US$24.99