Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(193)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(193)
    • 5 Star(172)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/03/2021

    Działa idealnie we wszystkich 3 wersjach. W trybie transmisji można usłyszeć komentarze głosowe w Rx Jack. Głos nie jest zbyt wygodny. Niektóre słuchawki tracą sygnał, ale nie są dobrej jakości, ale są w porządku z moim telefonem, więc chyba tylko dobre słuchawki Bluetooth muszą być używane Dostawa była rozsądna szybko, ale niezbyt dobra paczka, karton został uszkodzony. Mam nadzieję, że samo urządzenie nie zostało uszkodzone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Szybka dostawa. Pracuje w recepcji i transferze. Zwarta, lekka. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Produkt działa doskonale na Linuksie, łączy się z zestawem słuchawkowym Bluetooth 5.0 natychmiast i bez żadnych zakłóceń z odległości ponad 10 metrów. Zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Wszystko przybyło, produkt zgodnie z zapowiedzią, nadal musimy przetestować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 123VIP3
    PE
    24/06/2021

    El producto no es lo que quería lo compre pensando una memoria usb

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Tudo ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2020

    Adapter działa dobrze, najważniejsze jest przełączenie przycisku i linki do pożądanego trybu. Wskaźnik światła wskazuje, który tryb. Łączy się bez problemu. Polecam towary i sprzedającego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2019

    works as expected. auto search and pairing takes a while, but that might be expected from a Bluetooth device. Sound quality is great. overall satisfied with the product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2019

    Il prodotto è stato consegnato nei tempi previsti l'imballo era un semplice sacchetto. La scatola è arrivata intatta. Ho provato subito la chiavetta bluetooth in trasmissione e funzionava benissimo così come in ricezione.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2019

    03.10.2019 - 06.11.2019. It works perfectly, I am satisfied and thankful !!! Best regards ! ; ) 👍 Radi perfektno, zadovoljan sam i zahvalan !!! Veliki pozdrav ! ; ) 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 908
    • Ft5 791
    • Ft6 564
    • Ft6 952
    • Ft8 077
    • Ft6 564
    • Ft6 564
    • Ft6 180
    • Ft7 725
    • Ft6 180
    • Ft8 110
    • Ft5 407
    • Ft8 498
    • Ft8 110
    • Ft7 725
    • Ft3 473
    • Ft6 564
    • Ft4 346