Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/07/2022

    Doskonały produkt, dobre materiały i bardzo kompletne i dotarły bardzo szybko, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2022

    Pompy dotarły z uszkodzonym pudełkiem, ale były kompletne i nieuszkodzone. Wygląda dobrze i solidnie. Pompa jest trochę większa i cięższa niż myślałem. Natychmiast zamówiłem tylko 2 dla siebie i jeden dla mojego syna w samochodzie. Podręcznik jest krótki, ale wystarczający. Jeden zestaw działał od razu „z pudełka", drugi musiał być najpierw załadowany, ale również działał dobrze po załadowaniu. Ustawienie pożądanego ciśnienia jest łatwe, pompa zatrzymuje się automatycznie po osiągnięciu ustawionego ciśnienia. Ponieważ pompa jest nieco większa i cięższa niż myślałem, mniej nadaje się do zabrania ze sobą na rowery. (jako zamiennik dla małej pompy ręcznej, więc tylko 4 gwiazdki). Myślę, że w odpowiednim czasie zamówię mniejszego brata tej pompy, aby zabrać ze sobą podczas jazdy na rowerze (MTB)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2022

    Przybyl bardzo szybko!! Coraz bardziej lubię produkty iMars! Działa zgodnie z opisem, czego mi brakuje, to, że może oddychać z powrotem, to będzie dobre dla materacy ....ale nadal 5*

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2022

    Nie miałem jeszcze czasu go przetestować, został dostarczony dzisiaj, ale po pobieżnym przeglądzie i znajomości wydaje się spełniać obiecane parametry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2022

    Produkt do przetestowania, ale dotarł w doskonałym stanie. Spełnia moje oczekiwania. Prawidłowe opakowanie. prosta instrukcja w języku francuskim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2022

    Szybka dostawa do Kanady. /Pierwsze wrażenie jest dobre. Pompa jest solidna i dobrze zmontowana. Wykonuje taką samą pracę jak pompy o większych rozmiarach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2022

    Wszystko w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2022

    Es molt sorollos, pero sembla que va be. En viatges llarg en la meva moto em sera molt practic.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2022

    Otrzymany przedmiot dobrze zapakowany, po prostu miałem szansę przetestować na oponach samochodowych. Działa naprawdę dobrze wszystkie 4 opony nadmuchiwane i bardzo dokładne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2022

    Działa świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$37.99
    • US$45.59
    • US$52.99
    • US$33.99
    • US$33.99
    • US$49.99
    • US$14.99
    • US$61.99
    • US$23.99
    • US$24.99