Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/04/2021

    Przybył bardzo szybko, zajął miejsce innego TPMS, który przekazałem na innym samochodzie. Instalacja była bardzo szybka, a poruszanie się z samochodem zajęło tylko kilka kilometrów, aby monitor odbiornika rozpoznał wszystkie cztery czujniki zainstalowane na odpowiednich zaworach pneumatycznych. Monitor jest bardzo trzeźwy i moim zdaniem jest bardzo pozytywny. Można go zobaczyć bardzo dobrze w świetle dziennym, podczas gdy ma tendencję do bardzo mało jasnego w ciemności, tak bardzo, że można zobaczyć części mniej oświetlone niż inne. (dokładnie centralne obszary wyświetlacza i nie mogę powiedzieć, czy problem jest uogólniony czy wyłączny dla mojego urządzenia). W każdym razie osobiście nie robię dramatu dla słabej jednolitości wyświetlacza, który powtarzam, w świetle widać bardzo dobrze i w każdym razie można czytać całkiem łatwo nawet w ciemności. Uważam, że zmierzone wartości ciśnienia są zgodne z rzeczywistością, również dlatego, że dokładnie odzwierciedlają wartości TPMS, które były wcześniej zainstalowane.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Odkryłem problem z moim zaworem oponowym FR. Nie instalować TPMS, jeśli problem wątku jest ciężki. Może cię zabić. Wymień najpierw zawór oponowy. Dowiedz się, jak to zrobić sam albo znajdź kogoś, kto może to zrobić za ciebie. Odczyt jest dokładny. Nie ma różnicy z tym, czego używam do sprawdzenia ciśnienia w oponach. Działa nawet jeśli monitor TPMS jest daleko od samochodu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Ładny produkt łatwo ustawić miałem dodatkowy czujnik dla koła zapasowego i widzę ciśnienie dla 5 kół. Zalecane i dobre jakościowo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Monitor Compaq. Ale zewnętrzne cenzory są trochę trudne do umieszczenia lub usunięcia w moim samochodzie. Ale może to z powodu mojego kształtu nasadki. Działa dobrze po naprawie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Sprzedawany w oryginalnym pudełku z 4 czujnikami, skrzynka odbiorcza z wyraźnie czytelnym wyświetlaczem LCD oraz kabel USB do ładowania tzw. obudowy (wyposażony w kolektor słoneczny do samodzielnego ładowania) Łatwe uruchomienie daje ciśnienie w oponie w BAR, temperatura w °C. Możliwość ustawienia alarmu niskiego ciśnienia, wysokiego ciśnienia, jak również max. Temperatura tania i uspokajająca. Sprzedawca na szczycie. Szybkie w transporcie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Działa świetnie, ma jakiś rodzaj akceleratora, więc włącza się, gdy uruchamiam samochód i wyłączam, gdy samochód jest zatrzymany z pewnym opóźnieniem. Dzięki tej funkcji i małemu panelowi słonecznemu nie muszę go ładować ani łączyć z kablem. Dobra jakość materiału.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Doskonałe TPMS.. Nie narzekam.. Muszę kupić świetną jakość

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Działa bardzo dobrze. Jedyną rzeczą, którą bym zmienił, to możliwość przejścia przez czujniki na zewnątrz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    i recieved the item here in the philippines ? its good but it should always in solar function so that tire pressure IS ACCURATE ?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Very Good .

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 943
    • Ft9 841
    • Ft12 395
    • Ft24 793
    • Ft22 239
    • Ft13 853
    • Ft9 111
    • Ft9 111
    • Ft26 981
    • Ft8 205