Opinie klientów

4.9 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(462)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(462)
    • 5 Star(426)
    • 4 Star(24)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/09/2020

    Dobre opakowanie, jest w zestawie ręcznym. Urządzenie jest łatwe do ustawienia, instalacja trwała mniej niż 5 minut, jednak nie wiem, jak dokładność w tym urządzeniu, ciśnienie w oponach pokazywało 33 psy, po 10 minutach jazdy podskoczyło do 37 psi. Funkcja alarmu działa bez problemu. Problem na tym dysku, jest czarne światło na urządzeniu jest bardzo niskie, trudno jest odczytać w nocy.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Działa wyjątkowo dobrze. Jeden czujnik potrzebował minuty ruchu do pary, inne były natychmiastowe. Od 6 miesięcy niezawodnie. Kupiony drugi do monitorowania przyczep i zapasowych. Nie musiałem jeszcze zmieniać baterii czujników. Funkcja alarmu działa, kiedy powinna. Problem w tym, że ekran nie może być odczytany przez polaryzowane okulary przeciwsłoneczne (patrz zdjęcie).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Mam paczkę. Sprawdziłem opony, ciśnienie jest na oponach i temperatura jest na niej. Ale są małe niuanse. Tablica wyników słonecznych jest przyciemniona, ale jest sygnał dźwiękowy, jeśli ciśnienie w jednym z czterech kółek spadło lub zwiększyło się, lub temperatura koła wzrosła! A druga bardzo krótka rzeźba na czapkach z czujnikami, ostrożnie kręć! I tak jest to normalne. Brałem je na długie podróże. Ale chcę wziąć czujniki, które są umieszczone w sutku koła, bo te mogą przekręcić dzieci i nie pomogą im nakrętki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Bardzo ładny produkt. Niezawodny i dobrej jakości materiał. Wyświetlacz jest łatwy do odczytania, a także wysokiej jakości. Czujniki - jak dla mnie - wyglądają dobrze. Wszystko działa zgodnie z opisem, wskazania są prawidłowe. Zobaczymy jak z trwałością, ale polecam na te chwile.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Zamówienie przybyło bardzo szybko, Bardzo dobrze? Jest to doskonały i przydatny produkt Do samochodu!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Πρέπει να κάνει δουλειά. Έχω άγχος για ένα λάστιχο που είχε κλαταρει και βλέπω ότι είναι το χαμηλότερο σε psi! Έχεις εικόνα από πίεση κ θερμοκρασία. Για 15€ είμαι ικανοποιημένος.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • phbVIP5
    ZA
    09/08/2020

    Działa dobrze, ciśnienie różni się nieznacznie od rzeczywistego naciskacza, trochę daje dobre ogólne wskazania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Jego jakość jest doskonała bardzo szybka wysyłka Zainstalowałem go już w moim samochodzie i działa bardzo dobrze Odczyty temperatury i ciśnienia są bardzo dobre Sprawdziłem zewnętrzne liczniki i wskaźniki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Wygląda dobrej jakości, bateria ekranu działa na długi czas i ma słoneczny plaster miodu do ładowania, bardzo dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Wygląda dobrze, ale wygląda na to, że ma coś luźnego wewnątrz, normalny stop, jeszcze nie umieszczony na oponach, aby wiedzieć, czy pokazuje ciśnienie, po zainstalowaniu dyszy dam pełną informację

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 308
    • Ft30 460
    • Ft12 182
    • Ft1 825
    • Ft9 045
    • Ft3 348
    • Ft7 369
    • Ft4 353
    • Ft4 353
    • Ft8 831
    • Ft6 394
    • Ft9 380
    • Ft8 831
    • Ft8 374
    • Ft22 783
    • Ft16 447
    • Ft6 029
    • Ft36 857