Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(493)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(493)
    • 5 Star(452)
    • 4 Star(27)
    • 3 Star(13)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/07/2021

    Mam paczkę. Sprawdziłem opony, ciśnienie jest na oponach i temperatura jest na niej. Ale są małe niuanse. Tablica wyników słonecznych jest przyciemniona, ale jest sygnał dźwiękowy, jeśli ciśnienie w jednym z czterech kółek spadło lub zwiększyło się, lub temperatura koła wzrosła! A druga bardzo krótka rzeźba na czapkach z czujnikami, ostrożnie kręć! I tak jest to normalne. Brałem je na długie podróże. Ale chcę wziąć czujniki, które są umieszczone w sutku koła, bo te mogą przekręcić dzieci i nie pomogą im nakrętki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Działa wyjątkowo dobrze. Jeden czujnik potrzebował minuty ruchu do pary, inne były natychmiastowe. Od 6 miesięcy niezawodnie. Kupiony drugi do monitorowania przyczep i zapasowych. Nie musiałem jeszcze zmieniać baterii czujników. Funkcja alarmu działa, kiedy powinna. Problem w tym, że ekran nie może być odczytany przez polaryzowane okulary przeciwsłoneczne (patrz zdjęcie).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Bardzo ładny produkt. Niezawodny i dobrej jakości materiał. Wyświetlacz jest łatwy do odczytania, a także wysokiej jakości. Czujniki - jak dla mnie - wyglądają dobrze. Wszystko działa zgodnie z opisem, wskazania są prawidłowe. Zobaczymy jak z trwałością, ale polecam na te chwile.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Zamówienie przybyło bardzo szybko, Bardzo dobrze? Jest to doskonały i przydatny produkt Do samochodu!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Πρέπει να κάνει δουλειά. Έχω άγχος για ένα λάστιχο που είχε κλαταρει και βλέπω ότι είναι το χαμηλότερο σε psi! Έχεις εικόνα από πίεση κ θερμοκρασία. Για 15€ είμαι ικανοποιημένος.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Jego jakość jest doskonała bardzo szybka wysyłka Zainstalowałem go już w moim samochodzie i działa bardzo dobrze Odczyty temperatury i ciśnienia są bardzo dobre Sprawdziłem zewnętrzne liczniki i wskaźniki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Wygląda dobrej jakości, bateria ekranu działa na długi czas i ma słoneczny plaster miodu do ładowania, bardzo dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Wygląda dobrze, ale wygląda na to, że ma coś luźnego wewnątrz, normalny stop, jeszcze nie umieszczony na oponach, aby wiedzieć, czy pokazuje ciśnienie, po zainstalowaniu dyszy dam pełną informację

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Ultra fast shipping!!! only 7 days to Greece! installed and works perfect. I hope it last! I love it! so small and the screen is so clear! also easy to install. thank you!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Bardzo dobry produkt. Działa idealnie i jest dość dokładny. Mam go w samochodzie od dnia, w którym go dostałem. Warto go kupić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 955
    • Ft23 044
    • Ft7 705
    • Ft17 091
    • Ft17 803
    • Ft25 773
    • Ft6 780
    • Ft4 529
    • Ft21 006
    • Ft12 817
    • Ft14 242
    • Ft8 938
    • Ft4 853
    • Ft2 488
    • Ft7 119
    • Ft10 323
    • Ft9 611
    • Ft36 688