Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(459)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(459)
    • 5 Star(409)
    • 4 Star(37)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/09/2020

    Otrzymałem paczkę w ciągu kilku tygodni. Zamówiłam noc 7 września i została dostarczona do mojej skrzynki pocztowej 23 września. Ustawiłem ciśnienie na PSI, temperaturę na F i alarmy wysokiego/niskiego ciśnienia/temperatura w moim domu. Tymczasowo zainstalowałem je w moim vanie na moim podjeździe i wszystko po prostu działało. (nie musiał prowadzić vana dla czujników do pracy). Planuję użyć ich w przyczepie na łodzi, więc byłem zainteresowany jak wodoodporne mogą być więc rozebrałem jeden na części (patrz zdjęcia), aby zobaczyć jak dobrze są zapieczętowane i jakiego typu baterii używają. Musisz tylko zdjąć zewnętrzny pierścień, a ja użyłam małej pary szczypców do nosa, żeby odkręcić urządzenie z nakrętki. To naraża akumulator (CR-1632) na wymianę. Jest silikonowa gumowa podkładka, która pomaga trzymać wodę z dala od elektroniki. Chyba odkręcę czujniki, zanim odpalę łódź. Bardzo tani spokój, gdy ciągnie przyczepę na odległość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Kolejny zestaw zakupiony na drugim zestawie, czujniki jak, zwykłe baterie (CR1632) nie długo do przeżycia (3 miesiące). Ekspozycja, pomimo rzadkich słonecznych dni, ma doskonałą autonomię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Używam tego produktu od kilku miesięcy. Informacje są dokładne i nie było trudno je ustawić. Żyję w zimnym środowisku, które jest podatne na niski poziom światła słonecznego, ale do tej pory ładowałem go tylko raz po naładowaniu. Jestem bardzo zadowolony i chciałbym kupić jeszcze raz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Nie mogę jeszcze ocenić produktu, właśnie go otrzymałem i nie próbowałem. Ale dziękuję bardzo za szybką wysyłkę i dostawę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Dobry produkt, całkiem funkcjonalny i łatwy w instalacji. To dobry produkt z dobrą ceną. Czujniki są trochę duże, ale ogólnie jestem zadowolony z produktu, działa bez zarzutu. Polecam. Dziękuję, Bangood. ________________________________________ Dobry produkt, naprawdę funkcjonalny i łatwy w instalacji. Jest to dobry produkt z dobrą ceną. Czujniki są duże, jak zawsze jestem z niego zadowolony, działa idealnie. Zalecane. Dzięki Banggod.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Dziękuję za szybką wysyłkę otrzymałam mój bezproblemowy produkt do Turcji Istambuł w 8 dni ja również dziękuję firmie zawsze obawiałem się takich zakupów, ale ta strona pokonała moje obawy..!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2020

    Doskonały działa dobrze, ale jeśli używasz go przez około 9 miesięcy, możesz tylko zmienić baterie do czujników, a bateria nie ładuje karty po okresie użytkowania, musisz się przełączyć, ale ogólnie urządzenie jest bardzo dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Bardzo dobry produkt

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Czujniki były wyposażone w wyładowane baterie (cr1632, łatwe do wymiany) i nie zawiera instrukcji użytkownika w języku angielskim. (ale konfiguracja jest bardzo prosta, jeśli poziom baterii czujnika jest w normie, parowanie odbywa się automatycznie). Automatyczna jasność jest OK (odpowiada szybko), głośność alarmu jest głośna, ale czujniki nie włączają się / zgłaszają natychmiast po uruchomieniu, trzeba przejechać kilkaset metrów do pracy (prawdopodobnie z powodu funkcji oszczędzania baterii). Granice alarmu koła mogą być obsługiwane tylko jednolicie, nie jest możliwe ustawienie różnych wartości dla każdego koła. Ogólnie, to było warte ceny urządzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Doskonały stosunek jakości do ceny, bardzo dobra jakość. Muszę tylko przeczytać instrukcje i dopasować się do mojego samochodu. Bardzo zadowolony z zakupu, monitora ciśnienia w oponach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 768
    • Ft19 188
    • Ft3 271
    • Ft19 998
    • Ft8 093
    • Ft20 388
    • Ft3 460
    • Ft897
    • Ft2 696
    • Ft5 095
    • Ft6 294
    • Ft11 773
    • Ft7 194
    • Ft11 494
    • Ft8 309
    • Ft25 626
    • Ft23 548
    • Ft3 496